Link Building 2020 – Link Building Tips för nybörjare och avancerade

link building sverige

Länkarnas roll i Googles sökmotoroptimering (SEO i korthet) förändras ständigt över tiden. Under ”heroiska tider” var nästan bara antalet länkar och sökordens täthet intressant, men när Googles teknik utvecklas kan den mer och mer effektivt filtrera bort krångel och eventuella bedrägliga manipulationer.

Även om det viktigaste nuförtiden är användarupplevelsen, som kan uppnås med hjälp av bra innehåll och toppmoderna tekniska implementeringar, är rollen för relevanta länkar fortfarande inte försummad.

Vilken typ och antal länkar vi behöver beror också på tävlingen och den allmänna positionen på vår webbplats.

När det gäller nystartade webbplatser är det värt att fokusera på riktigt bra innehåll istället för att skapa länkar, vi kan försöka få länkar från gratis källor, t.ex. cylex utredningskontor, avava.hu och andra. Att bygga dessa är ungefär ett dags jobb tillsammans med att skriva nödvändiga texter, men en rutinmässig länkbyggare kan göra det på några timmar.

Det är också viktigt att ställa in mitt Google-företag (Google mybusiness) och alla tillgängliga sociala medieplattformar (facebook, instagram, linkedin, pinterest, etc.).

Vi kommer inte att få riktigt värdefulla länkar från dessa webbplatser, men genom att göra processen hela vägen signalerar vi till Google att vi tar vår webbplats på allvar.

Om vi ​​har en ram för det kan vi beställa startpaketbyggnadspaket från specialiserade tjänsteleverantörer. Om vi ​​skriver texterna kan vi komma bort från 10-15 000 HUF. Om du också behöver skriva text kan den fördubblas.

Eftersom Google bara har övervakat vår webbplats under de första månaderna har vi gjort uppstartsarbetet, vi måste vänta på de första resultaten, som vanligtvis visas efter 3-6 månader från början.

För webbplatser som redan körs fokuserar vi på att förbättra befintliga placeringar. Många gör allvarliga misstag här genom att ladda upp mycket allvarligt professionellt informationsmaterial till sin blogg, som i många fall ”slår ut” deras affärssida från sökmotorn. Detta kallas kannibalisering av nyckelord. Och här bör vi gräva lite i de dolda fickorna med sökmotoroptimering och se till att det finns informations- eller affärssökningar efter just det nyckelordet eller nyckelorden.

Om det främst är informationssökningar är det bättre att vi lägger ut den seriösa artikeln och hänvisar till vår egen affärssida därifrån. Helst kommer Googles resultatlista att innehålla den informationsartikel som vi publicerar och vårt affärserbjudande.

Var kan jag köpa en länk? Många föredrar webbplatser med högt DA-värde, även om det bara ger en bråkdel av det verkliga värdet, är PA-värdet för det specifika intrycket mycket viktigare när det gäller ranking. Ja, om vi vill ha bra resultat måste den outsourcade PR-artikeln också byggas med länkar.

Om du är mer intresserad av att använda avancerad länkbyggnadsteknik 2020, titta runt på min webbplats och be om ett samråd: International Linkbuildig

källa: go-na

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *