Lugnet

Lördag. Jag ligger ensam med Cesar i sången medan fåglarna kvittrar utanför min öppna balkongdörr. Lykke och Fredrik bakar scones och jag hör henne driva sin pappa till vansinne. 
Nåja, inte riktigt men hon är pigg och energisk - det är inte han. 

Idag är det sista dagen att osa till bröllopet, första dagen utan sol på länge och en helt ledig dag. Helt ledig! 
Jag ska bygga en utegård till vaktlarna så de kan få flyga lite och picka gräs. Fredrik hade lite andra småsaker att göra, men ändå. Vi är lediga och kan vara i trädgården bara. 

Jag har haft en körigt vecka. Mycket på jobbet och massor av måsten på kvällarna, vilket har lett till att mitt tålamod har varit kort här hemma. Jag har fått påminna mig själv flera gånger att vår livsstil omfattar nära föräldraskap och giraffspråket! Det är värt att nämnas igen för er som tror att jag alltid är lugn, pedagogisk och ofelbar, att det inte är så. Jag tappar också fattningen! Men nu vilar vi och kan börja om igen med att bemöta varandra lite schysstare.

Trevlig helg hörni! 
Sanna

Angelica, kan inte du skriva om hur det är att ha kommit in på arbetsmarknaden nu som förskollärare? Vad är bra, vad är dåligt? Var det som du tänkt dig? Var det värt det? Hoppas du förstår sista frågan men just nu är det ju sån enorm brist just för att så många slutar, pga dåliga förhållanden etc.. skulle vara så kul att läsa om din syn på allt.