När grisar kan flyga...

Hej kompisar, jag har saknat er!
Trodde det skulle dröja tills grisar kunde flyga innan jag hade tid och lust för bloggen, men icke.
 
Vet ni? Jag bor i hus!
Nu är vår flytthelg över och jag är åter på jobbet. Huset är dock ett rent kaos med säckar och kartonger all over the place. Vårt vardagsrum med matsalsdel är min absoluta favoritdel i huset just nu. Eller trappan till övervåningen. Möjligen även vårt sovrum... Det är svårt att välja!
 
..Faaast trädgården toppar nog förresten... Vi har njutit av vår fantastiska trädgård i vårsolen dessa dagar.
U N D E R B A R T!
Gräsmattan är full i snödroppar.
Vi har en damm!
Lykkis luktar på blommorna. 
 Lycka!
 Och den här fina killen.. Som upptäcker allt, precis som en valp ska.
Så nyfiken!
Båda hundarna älskar trädgården som de kan röra sig fritt i, speciellt Dunderklumpen älskar den - han springer, leker och nosar.
anne

Ser bara så underbart ut. Snödroppar-vintergäck och slingrande murgröna goa Lykke två lyckliga hundar kan det bli bättre.

Svar: Känner samma! Nu ska vi bara bo in oss så vi kan njuta fullt ut. ❤️
Angelica

Anonym

Efter lyssnat på er podcast idag måste jag bara säga att jag(och min mamma)är ett levande exempel på att lekerol har laxerande effekt. Kan äta ca ett halvt paket sen hänger jag på toan resten av kvällen. Nu vet du det, ingen myt alltså haha. Förövrigt jävligt rolig och bra podd! Längtar till nästa avsnitt släpps. Ni är grymma! Kram

Anonym

Hahaha!Jag älskar podden! Så ärligt och härligt. Jag är ett levande exempel på att läkerol har laxerande effekt. Det pruttas och bajsar! Men det krävs att jag äter en del.