Bakfylla & nakenbilder!

Nog blev det mer podd. Såklart! Inte kan vi sluta nu heller, avsnitt 12 levereras LIVE FRÅN BARNMÄSSAN!
 
Barnmässan i Karlstad är över för den här gången och Operation Smile mottog över 100.000 kronor - Fantastiskt! Jag och Kajsa Stina livepoddade från mässan och det, lite röriga, avsnittet finns nu att höra på halvnaket.se, i din podcastapp och här nedan.
"Ja, vad ska man säga och var ska man börja.. Detta avsnittet är inte som alla andra, det är mer helnaket än halvnaket. Vi kör "live" från Barnmässan i Karlstad och vad hände egentligen på lördagsnatten? Vem bjöd på shots? Vem busåkte hotellets hiss? Och vem bröt sitt heligaste löfte? Och så mycket snack om Barnmässan såklart. Högt och låg, som vanligt. Fast bättre."
Prenumerera, dela och sprid oss!
 
 
Inom kort ska jag redogöra för mässan men för att fördröja och krångla till blev Lykke dålig i magen i förrgårkväll och är hemma. Ni vet, 48 timmar gäller på föris eftersom det KAN vara magsjuka. Så hon är hemma, svinpigg, och både behöver samt kräver all min tid! Som om det inte var nog så började Fredrik sitt nya jobb igår.  Men inlägg kommer och även en otroligt bra tävling!