Tacksamhet!

Ikväll känner jag mig så tacksam. Så tacksam för beslutet vi tog att flytta 50 mil, till Skåne.
 
Varannan vecka jobbar Fredrik kväll/natt och varje måndag stänger jag min förskola 18.30, och Lykkes förskola stänger 18.00 varje dag. Det innebär att vi är helt totalt m e g a körda att hämta henne innan hennes förskola har stängt.
 
Men, till tacksamheten, vi har en fantastisk farmor, kusin Tilda och en helt underbar Fjädergårds-familj (som innehåller min BFF, Fredriks kusin och 3 amazing kids) som hjälper oss! Förra veckan hjälpte svärmor oss i några dagar så vi kunde jobba och Lykke få några dagar extra hemma för att träna sitt ben. När jag kom hem möttes jag av ett nystädat hem och en glad Lykke.
Idag åkte Fredrik med Lykke till Fjädergården innan han for till jobbet och sen fick hon hänga där tills jag slutade.
Så efter jag sagt hejdå åt alla barnen på min förskola begav jag mig dit för att hämta mitt eget barn. Där möttes jag av dukat bord och en nöjd Lykkis som hade lekt med sina kusiner och nu satt och mumsade broccoli.
 
Det här är hur jag inbillade mig att mitt och främst Lykkes liv skulle vara - fyllt av trygghet med vetskapen om att människor ställer upp till varje pris, och vi hjälps åt tillsammans för att lösa saker. Det finns så många som vill spendera tid med Lykke och de anstränger sig verkligen för att finnas för henne! Det här var varför vi tog beslutet att flytta och det känns så rätt.
Nä, hörni! Fy tusan så tacksam jag är för mitt nya liv med familjen nära!