Recept på sockerbomber!

Har ni sett på maken till godbit?
Idag har jag slängt ihop de här små sockerbomberna, en liten diy Reeses kan man säga. Jag upptäckte Reeses på Hawaii och sen dess är det min absoluta favorit bland sötsaker!
För att göra den här varianten behöver du bara några formar och tre ingredienser.  Mörk choklad, mjölkchoklad (ljuschoklad) och jordnötssmör. Eftersom det är ett "hitte-på-recept" så kan man mixa och matcha som man själv tycker, kanske vit choklad?
Till vänster: Ett gäng former i mindre storlek.
Till höger: Smält mörk choklad och täck botten på formarna. Sedan in i frysen i någon minut.
Till vänster: Klicka ut jordnötssmör på den fina chokladbottnen.
Till höger: Platta ut den så gott det går. Det måste inte vara perfekt!
Till vänster: Smält mjölkchoklad och häll över.
Till höger: Skjuts in i kylen i 5-10 minuter.
Ät!
Yummy!
 
Jag inspirerades av Tanja som gjorde liknande häromdagen, fast en mycket nyttigare variant ;)
Anna .

Har gjort liknande med bara mörk choklad, mixade jordnötter och mixade dadlar, typ dog. Perfekt när en är sugen på nåt men inte vet riktigt vad :D

Svar: Det blir en nyttigare variant också! 😊👍🏻
Angelica

Jannice

Jag blev bjuden på Reeses av en kompis som hon hade handlat hem från flygplasten i Tyskland.. Så underbart goda!

Måste testa och göra egna nu när det verkar så himla enkelt att göra :D

Tack för tipset!

Svar: De här blev nästan lika goda! 😊
Angelica