När orken är slut. Verkligen slut!

Hej vänner!
 
Egentligen har jag määängder med bilder att bjuda på. Inte bara från helgens mässa utan också från gårdagens Loppievent där jag och Lykke flashade kläder på catwalken för me&i. Men det är väl just därför inga bilder kommer upp, för att jag har määäängder med bilder att bearbeta först. Orken finns inte riktigt just nu.
 
Imorgon tar kursen Vetenskapsteori och metod slut, vilket inte alls är mitt ämne men ändå fick jag klart tentan idag. Jag gjorde verkligen mitt yttersta för att kunna ta en dag ledigt innan jag ska skriva examensarbete. Examensarbete, har ni hört på maken..? Jag har ju alltid varit student...Vad ska hända med mig sen?
Inte nog med att kursen som snart tar slut och nervositeten pga examensarbetet så finns det annat som suger varje liten droppe energi ur mig och gör mig låg. Energitjuvar... Tips på hur man kan fylla på sitt energiförråd?
 
Nåja, imorgon tar jag iallafall helt (skamlöst och skuldfritt) ledigt. Från allt! (Även där: har ni hört på maken..?) Jag ska spendera tid med min familj och vi har alla tagit ledigt. Antingen åker vi till en 4H-gård eller så ska vi röja på badhus! Framåt kvällen har jag ett suuuperskojigt event att gå på.
Självklart kommer min instagram inte ha ledigt från aktuella bilder imorgon, så vi ses där!
Jag och min stjärna på catwalken
Barn - Loppi - LoppiSverige - Loppievent - Meandiinternational - event - meandi
LOPPI

Halloj!
Vilket härligt blogginlägg! Jätteroligt att du ville komma på vårt LOPPIevent Babylove. Hoppas du fick en härlig dag fylld med massor av inspiration! :)

Kramar,
LOPPIgänget