Mama knows best!

Idag tog vi en sväng in till GlamMom för att kika på deras tillfälliga utförsäljning och framförallt säga hej till Vanja. Vi hade köpt torkade jordgubbar som Lykke spred runt i butiken/kontoret samtidigt som hon dansade loss bland alla fina pregooplagg. Jag hoppas ni har hunnit förbi för att fylla garderoben med gravid- och amningsplagg! Själv är det ju inte riktigt vad min garderob består av längre.
 
På vägen hem ville inte Lykke sova men det var way past her naptime så att säga så jag envisades med att dra upp alla fördelar med lite vila. Hon svarade kort och gott "inte vila" ca 150ggr.
Sen tippade huvudet mot mitt bröst och, pang, så sov hon. (YES!) När vi sen skulle gå av så kom en farbror som satt i närheten av oss fram och la handen på minaxel och sa "Mammor vet bäst". Just där och då kände jag bara: Yeap. Jag vet.
Nu sover hon sött och jag har en hel del mail att avverka! Jag har också tre loppisfynd som är köpt inför brölliset som ska fotas, så ni ska få se. Dreamy kan man verkligen säga!
Anonym


Nej du ska inte visa något, först på bröllopet ska vi se allt. Hemlighåll😏farmor