Älskade ungar-mässan dag 2!

Eftersom jag råkar vara begåvad med någon slags supereffektivitet så råkar det komma ett till mässinlägg. Fast jag sa att det inte skulle komma idag. Men det finns liksom så mycket fint att visa!
Våra små hade en monter som inte bara var helt ljuvlig utan också fylld med UNDERBARA människor. I denna butik kan du köpa allt fårn barnvagn till sagopåsar. De har mängder av märken och till min glädje så samarbetar de med Medela! Medela är ju de enda som har en nappflaska (Calmaflaskan) som kräver att barnet skapar vakuum för att få ut mjölken, precis som barnet gör när de ammar från bröstet. Kan lova att jag fastnade länge i den här hjärtliga montern.
Therese som, vilket jag tjatat om, hade kirrat hela mässan. Grundare av mässan helt enkelt! Ett litet frö blev till en dröm som sen blev verkligehet. Vilken resa! Jag ser fram emot nästa år, vet att mässan kommer bli storslagen även då!
En annan monter som caught my eye - Outdoor. Mitt i bland alla ljuvliga barnkläder så fanns den här montern fylld med kläder för fartfyllda dagar! Vi är ju en familj som spenderar stor del av tiden ute och därför klär vi vårt barn där efter. Här hängde jag och snackade o faktumet att en förälder sällan "backar" när det kommer till ytterplagg - har man haft skitbra skalplagg så köper man sällan medvetet sämre året efter utan man strävar alltid uppåt. Jag dog lite av gullighet när jag såg de här små lovika-vantarna som innehöll ull för att fortsätta hålla värmen även om de blev blöta. Här firån fick jag med mig ett par ullsulor som ska få värma lykkes höstkängor!
50% ull och gjorda i Sverige. Ca 100% av allt jag älskar.
Till vänster: Ett gäng VIP-mammor (ankpung och Sindy). Måste säga att vi är supersnygga på den här bilden! 
Till höger: Lilla söta Lucy. Orkar inte med hur himla gullig han är!
Till vänster: Mässan var smockfylld med aktiviteter för barnen. Allt från legohav till hinderbana av mjuka kuddar. Spana in hoppborden till exempel!
Till höger: Mina favvoskor stämplade ut på vägen till mässan under dag 2. Alltså. H e r r e g u d.. Tur ajg hade extra med mig!
Pidde Pannkaka. What a dude. Han roade både vuxna och barn med sin neverending energi! Jag hade ingen relation alls till honom och hans musik innan, men nu förstår jag ända ut i fingerspetsarna varför folk tycker att han är helt hysteriskt kul! Vilken showare! Man rycks med i musiken oavsett om man vill eller inte. Jag ska verkligen se till att Lykke får se honom någon gång när han spelar i Stockholm!
 
Så. Som ni kanske förstår så var mässan en succé! Jag har ahft jätteroligt och är så himla tacksam att jag har fått hänga med. Alla mina VIP-kollegor var helt förtjusande och jag har inte haft så kul på länge!
Jag fick en chans att lära känna nya människor och ta ett nytt steg med bloggeriet - UNDERBART! Tacksamhet alltså. Vi ses igen nästa år Örebro, då kommer Älskade ungar svepa er av matta, igen.
 
Till er företag som vill säkra en plats på mässan: Kika in på den HÄR sidan och gå sedan längst ner . Där står detta: "Vill du boka monter till mässan? Kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan och bekräfta monterbokning." Så fyller ni i formuläret helt enkelt! Vi ses nästa år! ;)