Älskade ungar-mässan dag 2!

Eftersom jag råkar vara begåvad med någon slags supereffektivitet så råkar det komma ett till mässinlägg. Fast jag sa att det inte skulle komma idag. Men det finns liksom så mycket fint att visa!
Våra små hade en monter som inte bara var helt ljuvlig utan också fylld med UNDERBARA människor. I denna butik kan du köpa allt fårn barnvagn till sagopåsar. De har mängder av märken och till min glädje så samarbetar de med Medela! Medela är ju de enda som har en nappflaska (Calmaflaskan) som kräver att barnet skapar vakuum för att få ut mjölken, precis som barnet gör när de ammar från bröstet. Kan lova att jag fastnade länge i den här hjärtliga montern.
Therese som, vilket jag tjatat om, hade kirrat hela mässan. Grundare av mässan helt enkelt! Ett litet frö blev till en dröm som sen blev verkligehet. Vilken resa! Jag ser fram emot nästa år, vet att mässan kommer bli storslagen även då!
En annan monter som caught my eye - Outdoor. Mitt i bland alla ljuvliga barnkläder så fanns den här montern fylld med kläder för fartfyllda dagar! Vi är ju en familj som spenderar stor del av tiden ute och därför klär vi vårt barn där efter. Här hängde jag och snackade o faktumet att en förälder sällan "backar" när det kommer till ytterplagg - har man haft skitbra skalplagg så köper man sällan medvetet sämre året efter utan man strävar alltid uppåt. Jag dog lite av gullighet när jag såg de här små lovika-vantarna som innehöll ull för att fortsätta hålla värmen även om de blev blöta. Här firån fick jag med mig ett par ullsulor som ska få värma lykkes höstkängor!
50% ull och gjorda i Sverige. Ca 100% av allt jag älskar.
Till vänster: Ett gäng VIP-mammor (ankpung och Sindy). Måste säga att vi är supersnygga på den här bilden! 
Till höger: Lilla söta Lucy. Orkar inte med hur himla gullig han är!
Till vänster: Mässan var smockfylld med aktiviteter för barnen. Allt från legohav till hinderbana av mjuka kuddar. Spana in hoppborden till exempel!
Till höger: Mina favvoskor stämplade ut på vägen till mässan under dag 2. Alltså. H e r r e g u d.. Tur ajg hade extra med mig!
Pidde Pannkaka. What a dude. Han roade både vuxna och barn med sin neverending energi! Jag hade ingen relation alls till honom och hans musik innan, men nu förstår jag ända ut i fingerspetsarna varför folk tycker att han är helt hysteriskt kul! Vilken showare! Man rycks med i musiken oavsett om man vill eller inte. Jag ska verkligen se till att Lykke får se honom någon gång när han spelar i Stockholm!
 
Så. Som ni kanske förstår så var mässan en succé! Jag har ahft jätteroligt och är så himla tacksam att jag har fått hänga med. Alla mina VIP-kollegor var helt förtjusande och jag har inte haft så kul på länge!
Jag fick en chans att lära känna nya människor och ta ett nytt steg med bloggeriet - UNDERBART! Tacksamhet alltså. Vi ses igen nästa år Örebro, då kommer Älskade ungar svepa er av matta, igen.
 
Till er företag som vill säkra en plats på mässan: Kika in på den HÄR sidan och gå sedan längst ner . Där står detta: "Vill du boka monter till mässan? Kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan och bekräfta monterbokning." Så fyller ni i formuläret helt enkelt! Vi ses nästa år! ;)

När orken är slut. Verkligen slut!

Hej vänner!
 
Egentligen har jag määängder med bilder att bjuda på. Inte bara från helgens mässa utan också från gårdagens Loppievent där jag och Lykke flashade kläder på catwalken för me&i. Men det är väl just därför inga bilder kommer upp, för att jag har määäängder med bilder att bearbeta först. Orken finns inte riktigt just nu.
 
Imorgon tar kursen Vetenskapsteori och metod slut, vilket inte alls är mitt ämne men ändå fick jag klart tentan idag. Jag gjorde verkligen mitt yttersta för att kunna ta en dag ledigt innan jag ska skriva examensarbete. Examensarbete, har ni hört på maken..? Jag har ju alltid varit student...Vad ska hända med mig sen?
Inte nog med att kursen som snart tar slut och nervositeten pga examensarbetet så finns det annat som suger varje liten droppe energi ur mig och gör mig låg. Energitjuvar... Tips på hur man kan fylla på sitt energiförråd?
 
Nåja, imorgon tar jag iallafall helt (skamlöst och skuldfritt) ledigt. Från allt! (Även där: har ni hört på maken..?) Jag ska spendera tid med min familj och vi har alla tagit ledigt. Antingen åker vi till en 4H-gård eller så ska vi röja på badhus! Framåt kvällen har jag ett suuuperskojigt event att gå på.
Självklart kommer min instagram inte ha ledigt från aktuella bilder imorgon, så vi ses där!
Jag och min stjärna på catwalken
Barn - Loppi - LoppiSverige - Loppievent - Meandiinternational - event - meandi

Varför åkte jag på mässan utan mitt barn?

Ni är några (fler än vad jag trodde) som undrar varför en del av mammorna åkte till mässan utan barnen - och det kan ju inte jag svara på.
 
Men däremot kan jag berätta varför jag tog beslutet att åka utan Lykke. När jag fick äran att bli VIP-bloggare så kom det såklart med ett ansvar. Precis som föräldraskapet är ett ansvar.
Mitt barn är en aktiv tvååring som ändrar intresse lika snabbt som en annan blinkar. Hon gillar att springa, vara ute, prata och behöver sova middag.
 
Som VIP-bloggare är det en hel del saker som ska göras, för det är faktiskt ett jobb. Att kombinera en aktiv tvååring med jobb är inget jag känner att jag vill göra om jag inte måste.
 
Mässan var öppen 10-18 samt 10-17 och som bloggare så ska man självklart finnas där då, mingla runt, prata med företag och besökare. Ta massa härliga bilder, hinna instagramma/blogga, få till en bra lucka att äta lunch, lyssna på spännande föreläsningar plus, för min del, komma ihåg att bättra på läppstiftet. Att också ratta en tvååring känns ca 0% lockande. Att ratta en tvååring som jag älskar mer än livet själv känns ännu mindre lockande - eftersom jag vill fylla hennes varje lilla behov. Visst fanns det mängder av aktiviteter för barnen men i så många timmar hade det inte varit kul för henne. Jag ville ju också ha en möjlighet att konversera med folk utan att bli avbruten var tredje sekund. Jag hade alltså inte kunnat gå all in på varken Lykke eller mässan och jag ville inte behöva välja.
När jag jobbar vill jag kunna jobba - precis som Fredrik får jobba ostört när han jobbar.
 
Så, hon var hemma med sin lediga, fantastiska pappa. Som är en lika bra förälder som mig, fast han är snubbe. Om vardagarna är Fredrik ofta borta 5 dygn i sträck så är hon hemma med mig 24/7 (nåja, 24/5), så det var på tiden att de fick lite alonetime ihop. De har hunnit med badhuset, en massa lekdejter med små kompisar, grillning ute och lekparkshäng. Ingen nöd på henne direkt!
Jag har fått känna på hur det är att sakna mitt barn för första gången, och det var en lärdom i sig. Jäklar vad jag älskar den ungen!