Välbehag!

Nu var det längesedan jag visade loppisfynd! Dock pga den enkla anledningen att vi inte hunnit med särskilt mycket loppis och därför inte fyndat.
Men här kommer gårdagens fynd som jag skrapade ihop efter lite egentid på en väldigt trång loppis:
En pyjamas från POP. Från deras ECO-collection. Storlek 98/104, med breda muddar så den håller ett tag. Tänker att det funkar redan nu fast det är för stort. Denna ständiga pyjamasbrist...
En tröja från härliga LipFish och en älgdronk från Kalikå. Hon har en natti natt-docka därifrån och en rödahund som ofta agerar bebis, lille Tusse heter hen. Även de två från loppis för samma pris som denna: 10kr/st.
De här två fantastiskt fina hemgjorda elefant-snuttisarna var det någon som slumpade iväg för en tjuga. Tja, taget sa jag. Lykke fäste sig snabbt vid dem men de ska faktiskt bli presenter.
Sen kom det hem lite färgglatt smått. Sjukt oklart vad som hände egentligen, jag som inte ens har en liten. Kanske får användning för dem om två-tre år eller något. Om inte så får de bli presenter, för det var faktiskt för fint för att lämna kvar. Ni ser väl färgerna? LOVE!
Utöver detta loppade jag en sprillans ny Pippi-outfit. Inte en outfit med Pippi på utan den klassiska utklädnadsdräkten. Lykke blev så otroligt glad! Nu saknas bara peruken.
 
Gårdagens loppis summeras som helt jäkla kanon!
 
Idag har jag ju varit på läkarebesök. Jag ska berätta lite mer, men inte just nu. Nu njuter vi av de fina loppisfynden.