Ttitta, en helt ljuuuvlig bebis!! Är jag nå sugen, då?

Idag hade jag och Lykkis besök av den här lille bäsen och hans föräldrar, Karin och David.
Alltså åh. Ser ni? En beeeebiiiis! Alexander är inte ens en månad gammal men ändå kom han på besök.
 
Jag hade nämligen lovat att ha lite bärdonsgenomgång samt låna ut lite smått och gott. Jag gillar ju att ha de bärdon vi inte använder ute på utlån. Dels gillar jag att de används och dels gillar jag att uppmuntra till att bära. Och på vilket bättre sätt kan man göra det än att låna ut bra grejer till folk man gillar? Nu får Alexanders föräldrar en chans att testa båda Manduca och en trikåsjal. Vid testningen här så valde Alexander tydligt sjalen, han däckade på en gång! Bra betyg :)
Hur ljuvlig? Jag orkar knappt! Här låg han i mammas famn och tittade på mig med stora ögon, och både nös och gäspade. Heeeelt krejsy gulligt!
Om jag är bebissugen? Eh. Jag säger pass på den frågan bara. Pass. Måste tänka på studier, har ej tid med übergulliga minispädisar som luktar helt ljuvligt och är alldeles mjuka och lena och... Nä. Tyst nu. 
 
Imorgon är det dags för första delen av vår undersökning till examensarbetet. Vår handledare påtalar alltid att vi måste anse oss vara forskare under det här arbetet men det kan jag säga att jag inte gör. Jag? Forskare? Heh..
Nåja, imorgon ska vi göra vår första forskning ute på fält. Håll tummarna att vi vet vad vi gör! Det är bra pirrigt alltså.
Förstår ni att jag har ca 2,5 månad kvar till examen. Och inräknat i dessa månader är det ett jullov. What?
Mikaela

Vilken liten goding! Bebisar är farligt söta <3
Vad skulle du rekommendera för bärdon till en 6 månaders? Vi har nu en babybjörn one som funkade kanon när stora dotter var mindre, men nu efter andra graviditeten orkar inte min kropp och jag får ont direkt när jag börjar bära. Vill så gärna kunna bära! Så skulle bli jätteglad om du kunde tipsa om en bra lösning. Tack för en bra blogg och instagram :)

Svar: Så himla kul att du vill veta mer om bärdon! Jag ska knepa ihop ett inlägg, för det var visst fler som ville veta. Jag tar upp din fråga i inlägget :) Tack för kommentaren!
Angelica

Malin

Vilken liten sötchock! Hög igenkänning på bebissuget, men min lilla (stora) ettåring får nog vänta ett tag till att bli storasyster. :)
Brukar aldrig kommentera bloggar/inst osv. men har följt dig ett litet tag och vill bara säga att jag tycker du verkar så cool!!! Jag blir så inspirerad av ditt föräldrarskap och det känns som du sätter ord på saker jag tycker/gör men aldrig skulle kunna formulera. Vilket gör både mig och min sambo mer medvetna om hur vi pratar/umgås/"fostrar" vår dotter och framför allt varför vi gör/inte gör på ett visst sätt. Stort tack för det! :)
Sen har jag ett önskemål om ett bloggämne... Nämligen bärande. Jag har precis köpt en bärsele (Pognae) som jag hade tänkt ha som komplement till vagnen/cykeln nu när hon gärna går själv, men känner mig lite osäker på hur man vet att den är inställd rätt (skona min rygg) om Lillan sitter bekvämt, hur länge kan hon sitta där, hur mkt ska hon ha på sig nu på hösten/vintern osv osv... Tusen frågor kring bärande som jag har höga förväntningar på. Hade verkligen uppskattat dina tankar/funderingar/tips kring detta ämne.
Kram och lycka till med ex-jobbet!!!

Svar: Åh, så glad jag blir att du väljer att kommentera just hos mig då! Tack för alla fina komplimanger, jag blir helt generad! Fina, fina du!Jag langar upp ett bärdons-inlägg, för ni var fler som undrade lite! Kram!
Angelica

Anonym

Åh vilken liten goding! Förstår bebissuget, speciellt efter ett sådant fint besök! Jag har en fråga till dig Angelica, jag har rätt nyligen börjat följa dig och har helt missat vad du studerar till? Vore så kul att höra :)

Svar: Så gosigt med bebisar. :) Vad kul att du hittat hit! Välkommen! Jag studerar till förskollärare med interkulturell inriktning. Jag började 2011, har hunnit med ett år som föräldraledig och tar examen nu i januari. Lika spännande som läskigt!
Angelica