Nudistbröllis kanske..?


Idag kom den! Ni vet, MIN BRUDKLÄNNING!
 
....Och allt jag kände när jag tog på mig den var att den var svinful på mig. Mitt hjärta gick i tusen bitar. 
Jag har väntat i en månad och gått igenom posten vaaarje dag för att se efter om avin kommit. Idag dök den upp och jag har haft hög puls hela eftermiddagen. Jag lånade Fredriks cykel och hämtade ut ett paket av modell större. Mitt hjärta rusade hela vägen hem och jag var säker på att jag skulle kissa på mig av iver innan jag ens hunnit hem.
 
Öppnade ena hörnet och såg det vita tyget. Bannlyste Fredrik från varadgsrummet och slet upp förpackningen. Redan då såg jag att den inte stämde riktigt med beskrivningen.. När jag sen tog på mig den hade redan hjärtat dunkat ner som den tyngsta stenen i vardagsrumsgolvet. Tyget känns inte alls som jag önska, klänningen var till och med för stor och passade inte alls för min kropp...
 
Jag gjorde det enda vettiga som en vuxen kvinna kan göra i en sån sits: Jag började gråta.
Lykke kröp upp i min famn och klappade mig på kinden och sa "såja lilla vännen, mammaälskling". Hon kan det där med att trösta alltså.
Just nu är jag 0% positivt, det känns hopplöst och jag tänker att jag aldrig kommer hitta en klänning. Överväger att börja googla "naturistbröllop" och söka inspiration där.. Råkade ändå glida in på sådana bilder tidigare när jag råkade googla "naturligt bröllop".
 
Tack och lov kom ett paket från me&i samtidigt och i det väntade ett "säkert kort". Tänk bara hur mycket jag hade gråtit om det paketet inte kommit just idag! Såklart ska ni få se inom kort vad det innehöll. Kanske redan imorgon..
 
Vårt bröllop..?
 
 
Jannice

Gud så trist att den inte passade! :(
Jag gjorde som så att jag provade alla möjliga modeller i en butik och där hittade jag min drömklänning.. inte alls en sådan jag hade föreställt mig att jag skulle ha från början. Men det var den enda modellen jag tyckte passade min kropp och den var helt underbar.. men dyyyyr!!!! Jag letade efter klänningar länge i just den där modellen och till slut hittade jag den! Var lite nervös när jag skulle ta måtten själv för beställningen men den satt som en smäck när den kom och var lika underbar i verkligheten som på bild :) Och mycket billigare än den i butiken ;)
Min man såg den första gången när jag kom in i kyrkan ♥
Jag hoppas att du hittar din drömklänning snart!

Svar: Åh så härligt det låter! Min klänningshistoria har tagit en fantastiskt spännande vändning kan jag lova. Jag ska berätta snart! Jag har beslutat att göra samma sak som du, min blivande man ska inte få se den förrän jag tågar in i kyrkan och gråter ögonen ur mig! :D Finns det bilder från ert bröllop någonstans? Jag är så nyfiken såklart!
Kram!
Angelica

Jannice

Här finns en del av alla bilder från bröllopet: http://blogg.loppi.se/jannice/2013/07/23/dagen-da-vi-blev-man-och-fru/

Det finns en del under #skoglundsbröllop på Instagram också :D

Svar: Åh så kul! Jag ska genast kolla :) Tack!
Angelica