När tuttarna är större åt ena hållet.

Idag var det äntligen dags för Lykkes spökkalas! Hon hade bjudit in en massa kompisar på snacks, mat och discodans. Tyvärr jobbade hennes pappa, men vi dundrade på ändå!
Allt startade med att Lykke för ett tag sedan sa att hon ville ha födelsedag och leka med sina kompisar, så då fixade jag detta. Jag älskar ju Halloween också så det blev en bra kombo. Det kom så himla många små kompisar och jag tycker verkligen kalaset blev så lyckat! Alla verkade ha väldigt roligt iallafall.
Vi hade allt från poliser till monsterskelett med en touch av katt. Älskar när fantasin får flöda fritt! Lykke själv var en spöktiger men ville inte använda sin kostym utan bara vara målad. Lika mycket spöktiger för det. Men jag, då?
 
Jo ni, nu ska ni får höra. Jag frågade Lykke vad mamma skulle klä ut sig till på hennes kalas - vad som skulle göra henne glad. Hon ville (självklart) att jag skulle vara Frozen. Sagt och gjort. This supermom beställer en Anna-klänning med cape och hela köret och gräver fram löshåret (i fel färg). Imorse hämtade jag ut paketet och tänkte bara prova klänningen för att se om den passade, och visst passade den! Åt ena hållet. Den gled på, om än lite tight över tuttarna. Men av.... Nä. Den fastnade just över lelle bysten.
 
Med 4 timmar till kalaset, två hundar som skulle promeneras OCH ett besök till affären som skulle avklaras så står jag där i köket och inser att jag sitter fast i min Anna-kostym. Jag gör det enda rätta. Jag skriver ett meddelande till en vän på facebook och berättade att om hon skulle fråga om jag satt fast i en Frost-klänning just nu så skulle jag svara ja. Jag fick det hjärtliga stödet jag sökte, i form av skratt som ekade av skadeglädje. Nåja, åter  till storyn. 
Jag sitter fast, och kommer inte ur. Så jag tar på mig en lång kofta och försöker dölja att jag ser ut som Anna och tarut hundarna. Lykke däremot var så till sig över min klänning att hon slickade på mig (?) av exaltering, så hon gastade ju för fulla muggar ute att hennes mamma minsann såg ut som Frozen.
 
Jag kunde skippa affären och kalaset kunde börja. Allt väl så länge. Men på kvällen hade vi en visning av lägenheten och vi skulle träffa mäklaren. Hehe. Det tog en stunds jobb kan jag säga, trots att jag och Fredrik samarbetade. Jag fick blåsa ut all luft ur lungorna samtidigt som han likcom vickade klänningen uppåt. I sista sekund kan man säga.
En mor med större byst än beräknat. Åt ena hållet.
Till alla ni som kom på kalaset och har bilder, ni får gääärna maila dem till mig eller tagga mig i dem! Tack för att ni kom, det var så himla roligt!
 
Det kommer ett inlägg om kalaset, ni måste få se det fina kalasbordet!