me&i favoriter, lite rumpa och en sneakpeak!

Imorse skrev jag till er på instagram att jag skulle posta ett inlägg om mina me&i-favvosar! Lykke flashar ju sina fina kläder hela tiden så jag tänkte att det är dags att presentera några av mina med - som hela tiden syns i bakgrunden. Det går inte en enda dag utan att något i min outfit kommer från me&i faktiskt.
 
Min kollega Elisabeth hade visst också postat ett favvoinlägg idag så hur perfekt är inte det då att jag länkar till hennes inlägg? För smaken är ju som baken och på så sätt får ni se ännu mer fina kläder på fina personer!
Hon nämner också hur glad hon är för det här samarbetet och jag HÅLLER MED! Så in i bomben! Är så himla glad för att ha fått träffa alla fantastiska me&i'are, mina härliga bloggkollegor (som jag saknar hela tiden - vill träffas jämt!) och att få chansen att klä mitt barn och mig själv i ljuvliga kläder.
 
Nåväl, nog med love (som om man kan få nog..). Här kommer mina absoluta favoriter, ni vet sådana plagg som man börjar fundera om man borde tvätta liiite oftare. Hehe.
Den här kappan åker på dagligen.
Älskar den här friska luften som hösten drar med sig, inte bara för att det är så härligt att andas ute, men också  för den gör att kappan är perfekt. Idag kombinerade jag den med en kofta i yak-ull från Rabalder då det imorse var väldigt kallt, i eftermiddags packade jag undan koftan och njöt i bara kappan med t-shirt under.  Kappan är i kraftigare trikå vilket gör att den känns mjuk och härlig, plus att den värmer sådär lagom. Jag har också valt att vika upp ärmarna en bit för att jag tycker att det är snyggt när armen eller den undre koftan syns.
I min city coat känner jag mig alltid skitsnygg. Den dressar upp vilka andra plagg som helst! Trots att jag kände mig helt slut och tycker det syns på mina trötta och osminkade ögon så kände jag mig ändå fancypancy tack vare kappan.
Mitt andra favvoplagg är tightsen "flare pants" jag har på mig idag. De byxorna är verkligen plagget jag inte kan leva utan! Utsvängda tights eller "flares" som det också heter har blivit lite av ett nyckelplagg i min garderob.
Vad gör dessa tights så himla bra då? Jo. Det känns som att jag tjatar men: De är så löjligt mjuka att jag känner mig naken! Modellen är väldigt smickrande och de har en heeelt fantastisk midja. Kolla här:
Byxorna har helt enkelt en liten mudd. Vilket tydligen är lösningen på allt! Magen har inget att puta över eftersom det inte finns något som trycker åt! Att ha ett par byxor som ligger som en slöja bara över underkroppen är fasen magiskt.
Tredje favvo är detta:
Det är en v-neck top i rödbetsröd och magic pants i samma färg.
Toppen är så himla snygg till jeans, jag har den även i grått. Den faller snygg på kroppen och tack vare att den är smalare nertill så får man en snygg figur!
Byxorna. Ja herregud. Har jag nämnt att me&i's plagg är mjuka? De här är verkligen de ultimata mysbyxorna/tvättbyxorna/lämna-barnet-på-föris-byxorna/yogabyxorna/gå-på-promenad-byxorna/åka-till-affären-byxorna/bah-you-name-it-byxorna. Hittills har jag hunnit göra allt iklädd de brallorna.
Och nu är det ju höst som sagt så me&i lanserar en helt kalasfin LIMITED EDITION kollektion som heter Winterlane, så den här bilden är en sneak peak på vad som komma skall. En sån bonus att vara bloggvän - att jag får ge er sånna här härliga förhandsvisningar!
Det är faktiskt damkläder denna gång och tonerna går i exakt alla färger jag älskar - svart, brunt, orange och "branngurt" (som vi säger där jag kommer ifrån). Jag vill ha exakt allt ni ser på bilderna här ovan. Håller ni med?
Eftersom det är en begränsad upplaga så får ni vara het på gröten när släppet sker den 7 oktober.
Meandiinternational - barnkläder - mammamode - mammastil - meandi - nyheter - sneakpeak