LOPPI Blogbag höst!

För ett tag sedan kom en Loppi blogbag hem till mig. Som vanligt innehöll den en hel del skojigheter.
Lykke skulle kunna föräta sig på de här vitaminerna - vilket jag också sa till dem på Loppis höstevent. Vitaminerna är verkligen jättegoda. Istället för att truga i henne vitaminer så måste hålla dem väl gömda. Nu äter Lykke de som heter Multivitamin, en om dagen. Just nu kan ni beställa hem smakprov på alla dessa vitaminer via Acrilex hemsida!
En munspray som ska verka mot förkylningsviruset. Inte bara otverkar det viruset utan även förkortar sjukdomstiden om man använder den i ett tidigt stadium. Helt i rätt tid att se till att ha detta hemma.
Ytterligare en bok i serien om bebisen Super-Charlie! Den här gången verkar det finnas ett lejon i krokarna...! Som förälder är det också fantastiskt roligt att se hur otroligt lik karaktärerna är vissa levande personer ;)
Santa Maria bjuckar på fredagsmys i form av Asian Paneng Red Curry och asian Wok Soy & Sweet Chili! Än har vi inte hunnit testa dessa eftersom vi lever slaviskt efter vår veckamatlista. Nästa vecka glider dessa in på listan dock.
Handsprit! Som tro det eller ej, luktar hallon. Jag gillar ju loppis men ogillar mynt. Mynt känns som en sån smittobomb så vid loppisrundor har jag gärna en flarra handsprit i väskan. Den här kommer sitta på första parkett i väskan!
Denna kommer gå varm.Jag tror att alla föräldrar känner igen sig i skräcken som infinner sig när man ser en lapp på dörren på förskolan/dagbarnvården/skolan. Innan man nått fram så har man redan byggt upp i huvudet hur lössen, springmasken och magsjukan härjar fritt i hela huset! (Sen visar det sig att det bara handlar om en borttappad vante.. ). Linicin kan man använda dagligen i förebyggande syfte när man vet att lössen har gått bananas i omgivningen. Den är fri från insektsmedel och luktar inget.
Lykke och Super-Charlie har frukostdejt.
 3 hösträddare!
Loppi - LoppiSverige - blogbag - loppiblogbag - loppisverige