Helgens underBARA BARN.

Helgens mässa har jag nte riktigt hunnit redovisa för eftersom vi har haft besök! Farmor och farfar har spenderat helgen här till Lykkes förtjusning.
Så, här kommer lite goodies från mässan som var riktigt härligt, även om jag mest sprang efter Lykke. Men en barnmässa är ju en BARNmässa. 
En bild stulen av min favvo: Kajsa Stina. Vi hade sällskap av henne och Idde till en början. Under dagen anslöt Johan och Ennis också.
Också bild stulen av Kajsa Stina. De här vagnarna trååånar jag efter. Greentom är en 100% återvinningsbar vagn och tyget är gjort av petflaskor. Alltså....
Vinkee gjorde reflexvästar i tåligt men mysigt material. Varje väst hade också en fin figur - allt ifrån traktor till panda.
Retoys erbjöd barnen att ta med sig saker de tröttnat på och byta in dem mot nya. Svinbra koncept!
Sagas ateljé, det är så vackert. Vackert, vackert, vackert!
Tombjörn såde fina handgjorda amnings-/matnings-/bärhalsband. Fantastiska färger och jag fick med mitt ett underbart ett hem som jag redan hunnit använda en hel del. Bild finns på instagram: angelicah.
 
Det här var ett liiitt lite axplock. Vi fick med oss en massa goodies hem också från bland annat Hatten förlag, lipfish, tassa och Poops.
På tal om instagram så finnsjag som sagt där, glöm inte bort att följa mig. Där har jag länkat några fler favoriter under mässan! Spana in under hastagen #angelicahtipsar.