Examensarbete, lust och projekt: dream come true.

Sen jag började arbeta med examensarbetet så känns det som att livet stått still. Visst har det varit lite event och så men blogglusten har svajat, mest troligt pga att jag spenderar hela dagarna i skolan med att skriva och prestera. Datorn åker inte fram lika mycket hemma om kvällarna när fingrarna och min superhjärna behöver vila. Fredrik har börjat skiftjobba och åker hemifrån när jag kommer hem så vi hinner inte ses heller, vilket är något jag saknar. Saknar att mötas hemma, äta middag ihop hela familjen och få en stund framför tvn tillsammans.
 
I 2 år har jag haft en liten dröm om ett projekt, och nu verkar det faktiskt bli av! För 2 år sedan trodde jag aldrig att det fanns en chans så därför försökte jag inte ens. Sen kom allt med Älskade unge (som jag hoppas ni kollar på), bloggen plus mitt deltagande i Förlossningspodden så tankarna började rulla att det är nog inte omöjligt.
Så dök en person in i mitt liv som verkligen fick mig att förstå att det inte är omöjligt och faktiskt något som passar mig. Så igårkväll satt jag och samlade ihop alla de där gamla anteckningarna som jag jobbat med under året för att få en överblick.
 
Nu har vi planerat lite löst online ett tag och i slutet av veckan ska vi ha ett möte "på riktigt". Jag vill kalla mötet för ett "uppstartsmöte" men jag vet inte om det är lite för positivt kanske!
Jag hoppas iallafall att ni är med mig här - så möts vi snart på ett nytt forum (också)!
 
Sjääälvklart vill jag berätta för er, men jag vill hålla lite på det.
Ni kommer snart få veta vad jag jobbar med! Och ännu mer spännande: MED VEM/VILKA!
 
Jannice

Gud så spännande att få höra vad det är du håller på med! :]

Svar: Tjohooo! :) <3
Angelica

vanja

MEN FY RACKARNS VAD KUUUUUUUUUUL! Heja heja Angeeeeelicaaaaa! Asnyfiken i en stor stor strut, säker på att det blir FAB! <3<3<3 Heja heja!

Svar: Du är väldens bästa peppare! ❤️😘🌻
Angelica