Ett djur jag tror de flesta aldrig någosin sett. Älskar ni det?

Under tiden vi väntade på att maten i ugnen skulle bli klar ikväll kom vi in på ämnet katter. Både jag och Fredrik älskar katter och hoppas på att kunna ha en katt någon dag. Fredrik gillar rasen Bengal, en katt som ser ut som en leopard. Det är en aktiv katt som är lite mer som en hund. Vi började googla lite för att se olika färgställningar och kom in på en youtube-film, Cats 101 av Animal Planet. De gör superfina filmer med kort fakta och filmer på den aktuella rasen och de flesta raser finns med.
Visste ni att Bengalen är immun mot leukemi? Det forskas för fullt exakt vad det är som gör att de inte drabbas. Intressant! Här kommer filmen om Bengaler:
 
Men sen hörni, gled vi in på en annan ras. Vi båda älskar ju nakna djur så vi kikade på filmen om Sphynx också. Via den sedan så möttes vi av kattrasen Bambino. Jag kan mycket om djur, men har aldrig någonsin hört talas om Bambino. Vi blev helt till oss, av gullighet. Vilken jäkla kisse! Kolla här:
 Alltså, jag orkar inte! Haha! Vad tycker ni, blir ni sugen på en liten Bambino?
 
(Ser ni att jag fått till det att lägga in videos? Jag är så förbannat stolt över mig själv!)
Elin Albertsson

Bengal e så himla fina, de e en kattras ja själv e intresserad av när de e dags för o skaffa en till katt (när ja flyttar då min nuvarandre blir kvar hos mamma o pappa)

men gud va söt bambino va :D aldrig hört talas om just den rasen, men fyfan va gullig den va <3

Hanna

Ah shit va söt! Jag gillar också Bengal, fick träffa en bengal hos en patient och OMG, det var den coolaste katten jag träffat! Han pratade mycket och betedde sig mer som en hund, ville sitta på ens axel när man gosade och följde efter vart man än gick. Så coolt djur!