Ett blödigt inlägg!

Hej kompisar!
 
Häromdagen var jag alldeles blödig av tacksamhet på instagram. Efter helgen som VIP-bloggare på Älskade ungar och modevisningen för me&iLoppis Babylove-event så sköljde det över mig vart jag har tagit mig.
Jag var nyligen med i en ytteplutteliten ruta i tidningen Mama då jag fick frågan om vad jag tycker om min kropp. Där vid mitt namn stod det: "student och bloggare". Jag blev först som en fågelholk men kände nu att: "ja, jag är fan bloggare!"
 
Jag har hela fickan full med mina egna visitkort blandade med olika barnrelaterade företags visistkort. Jag får kontinuerligt inbjudningar till event för bloggare. Jag har samarbeten med företag och jag får chans att göra roliga saker. Jag har följare som är heeeelt fantastiska. En som till exempel skickade ett presentkort på glass till Lykke, hur gulligt är inte det?
Jag har alltid en kamera i väskan (ibland fler) och är inte blyg för att ta en selfie eller två. Har en hel del inlägg på vänt. Har plötsligt en blogg-mind map i väskan!
 
För jag är ju där. Mitt i det som jag en gång inte ens hade någon aning om vad det var.
Men jag har jobbat ska ni veta. varje dag måste jag göra en invägning jag vad som är privat och vad som är personligt. Vad vill jag dela med alla er? Det har funnits och kommer finnas saker jag har valt att lämna utanför och det är inte lätt när man har en blogg av den karaktären som jag har.
 
Att komma hit har kostat mig tid, energi och pengar kan jag lova, men det är så värt det. Jag har lärt känna så otroligt många fina människor! Både i form av bloggkollegor, fotografer och företag. Det absolut bästa exemplet jag kan ta är Kajsa Stina "Nyponbebis" Romin - min eventpartner in crime.
 
Jag vet inte vart jag vill komma med inlägget mer än att jag hoppas att alla förstår hur tacksam jag är för allt stöd, förtroende och all pepp (extra omnämnade: min personliga egoboostare producent-Emma från förlossningspodden). TACK! Nu fortsätter vi den här blogglovestoryn!
 
Avslutningsvis vill jag berätta att jag fått chansen att vara VIP-bloggare även på underBARA BARN-mässan här i Stockholm! Mässan är öppen 9-11 oktober och ni kan finna mer info HÄR. Jag kommer hänga där på fredagen och hoppas på att möta er där! Såååå, vi ses väl där?
 
 
 
 
 
Kajsa Stina Romin

PUSS!

Svar: ❤️
Angelica

Johanna E

Åh grattis! ❤💪👌

Svar: Tack! ❤️
Angelica

Johanna E

Åh grattis! ❤💪👌

Linnea

Hej! Vad heter du på instagram? Hittar inte dig.. 😉

Svar: Angelicah heter jag där😊🌻
Angelica