En minnesvärd morgondag med fina vänner.

Imorgon ska vi på dop, men inte vilket dop som helst. Ljuvliga Idde, eller Olof som Lykke lagt fram som namnförslag, ska döpas. Antingen till Idde eller Olof. Jag hoppas de kör en röstning i kyrkan.

Men vi ska ju inte bara sitta i kyrkbänken och se på utan vi ska ju stå där framme och jag har tjingpaxat att hålla Idde - för vi har fått äran att bli gudföräldrar!

Det är en sån otrolig ära att Kajsa Stina och Johan låter oss ha en speciell plats i Iddes liv.

Vi har ju verkligen hittat varandra, Kajsa Stina och jag. Sen kommer våra män bra överens, och till och med har liknande yrken som de älskar att grotta ner sig i. Som om det inte vore nog så kommer vi bra överens med varandras män också! Våra barn gillar varandra och Ennis och Lykke leker och kivas som syskon.

Rätt nyligen tog jag och Fredrik beslutet att be Kajsa Stina och Johan om de vill vara toastmaster och toastmadame på vårt bröllop. Anledningen var lite just därför; att vi alla fyra gillar varandra och liksom har blivit ”parvänner”. Det är inte min kompis Kajsa Stina och hennes man Johan utan det är våra vänner. En annan anledning till att vi valde dem är att vi ville ha ett par som vågar ta plats och ta ton, för vi vill faktiskt inte göra det på vår bröllopsdag. Eller ja, ta plats vill vi men vi antar att det kommer ske hur vi än gör.

Vi har som tanke att toastmaster och toastmadame kommer hjälpa oss att få ihop en minnesvärd dag som vi kan se tillbaka på som organiserad utan att jag och Fredrik stressade ihjäl oss.

Vi känner oss så himla trygga och glada att de ville ställa upp! Vi vet att både Kajsa Stina och Johan kommer göra sitt yttersta för att hjälpa oss att se till att dagen blir kalas. Så himla fina vänner!

(Alla (två, hehe) bilder i dagen inlägg är norpade från www.nyponbebis.se)