En bedårande familj och rabatterbjudande.

I förrgår åkte vi till vår favvopark Aspuddsparken. Där finns en nyrenoverad fantastisk lekplats och ett gäng djur. Lösgående höns, några hästar och grisar bland annat. Lykke tycker ju så mycket om djur så det här är det perfekta stället att hänga på.
Lykke är som sagt väldigt djurvan, här har hon satt sig utan för buren med kycklingar för att locka på dem och hålla fram handen så de får "nukta". Lykke vet att det är viktigt att låta djur komma fram själv och lukta. Haha.
Ett favvoställe. Kaninerna. Inte bara för att det är kaniner man får gå in till utan för att barn lämnar nappar där. Jag kan riktigt se hur det vattnas i munnen på henne! Men än har hon hållt sig ifrån att smaka ;)
 
Vi hade tur och kom dit just när fåren skulle få ny frisyr! Så himla kul att få se hur fåren klipps.
En rätt bedårande familj!
Lekparken bredvid är helt fantastisk efter renoveringen!
Se här: Återigen rockar jag min city coat från me&i. Den passar verkligen JÄMT. Idag mötte jag Kajsa Stina på stan för lite häng och jakt efter klänningar till bröllopet, och nog sjutton hade vi båda matchande kappor! Här kan ni se när hon showar loss i lite me&i-pagg!
Lykke däremot kör en tunika från www.Dojaj.se. Jag mötte dojaj på Älskade ungar-mässan och fastnade i deras monter rätt länge. De har nämligen alla sina motiv i fyra varianter - tunika, t-shirt långärmad t-shirt och body. Så vill man ha ett plagg med motorcyklar (som Lykke har på bilden) så är det bara att välja vad för modell på plagget som man gillar. Det är sånt jag verkligen uppskattar; när alla barn (uttalat) kan få alla modeller och alla motiv.
Jag gillar tunikor för de är så himla smidiga att de ofta växer med barnet, till slut blir de ju en tröja och väntar man riktigt länge blir det en t-shirt. Närå, skämt åsido men tunikor har så lång hållbarhet tycker jag. Just dojaj's tunikor har vändbara muddar vilket gör att man kan gå upp en storlek och vika upp mudden utan att mötas av fula sömmar.
 
Just nu så har jag ett erbjudande till er! Beacause i love you!
Om ni anger "angelicah" när ni shoppar hos dojaj.se så får ni 25% på hela ert köp, och om ni även handlar för minst 200kr så får ni gratis frakt. Helt perfekt ju! Varför inte ladda upp med julklappar redan nu?
Erbjudandet gäller oktober ut.
 
Ps. hittade inga klänningar till brölliset.