Då var namnet bestämt!

Spana in den här hunkiga familjen med en trött unge i mitten rå..
Idag har vi blivit gudisar igen. Vi har fått äran att bli lilla Idde Jackie Annabelle Romins skyddsänglar. Lykke har fått sig ett till gudsyskon till skaran av barn vi fått äran att finnas till lite extra för. Jag och Fredrik har nu två gemensamma gudbarn, Idde och Louie och sedan är Fredrik gudfar (eller fadder) åt sin brorson och jag är gudmor åt bästa lilla Alice. Äran alltså!
Dopet höll i Västerhaninge kyrka och prästen var verkligen fantastisk! På vägen till församlingshemmet innan dopet så mötte vi en annan präst som var lika härlig, vi pratade länge. Han skulle vidare på ett annat dop men stannade upp för att berömma vår outfit samt att småprata med Lykke. Älskar människor som det bara lyser värme och kärlek ifrån - precis som från dessa!
Ett stycke Idde Jackie Annabelle Romin. Det blev inte Olof med andra ord. Dock verkar inte Lykke särskilt besviken. Under dopet var det så mycket magisk musik från familjen Romin. Och när Kajsa Stina sjöng en sång till Idde så blev jag så rörd att det inte gick att hålla emot. Tårarna rullade. Jag sa redan innan att jag säkert kommer gråta eftersom jag är en gråtig person, men jag höll mig till ett gråttillfälle. Rätt snyggt gjort ändå.
Ja, vi blev mätta. Och sockerstinna. Och mätta.
Storebror.
Fina Ennis! Idde har verkligen en sån tur som har en sån otroligt härlig storebror och Lykke ska vara tacksam för att ha en sån skojig vän - även om de kivas ibland.
Den här då, va? Den med smör på, säger man väl? Min blivande man i kostym. Mmmmh.....
Tanja och Idde har ett moment.
Lykke hade en helt gudomlig stickad outfit som Fredrik hade köpt åt henne. Men hon var ungefär lika svår att fota som en fallande regndroppe. Dopet låg runt lunch så som dop brukar, precis som Lykkes vila också brukar ligga. Så hon var rätt all over the place men ialafall glad. Men prinsesstårta i magen och reservenergin framtagen!
 
Kajsa Stina

Tusen hjärtan <3

Svar: ❤️❤️
Angelica

Josefin

Gud vilken grej!! Att få vara gudföräldrar till så många, ett bevis på att man är fantastisk :)

Svar: Hihi. Det var fint tänkt! <3
Angelica