Breakdown på insta, peppiga instisar och uppstartsmöte!

Igår hade jag ett litet breakdown på instagram och så är det med det. Fredrik har som sagt börjat med ett nytt projekt som innebär att han jobbar väldigt ej-okejiga tider. Till exempel: 16-01. Vilket i praktikten innebär att jag tar morgonen med Lykke eftersom han behöver sova, sedan är han borta när hon ska hämtas (efter att jag har slitit i skolan en heldag examensarbete som inte är svinlätt direkt), så jag tar det med - och värst av allt: Jag tar nattningen också.
 
Nattningen är min och Lykkes skärningspunkt. Det tar timmar och någon av oss gråter minst en gång. Vi har ofta haft det lätt med nattningar och oftast har det varit Fredrik och hennes stund. Men nu är det upp till mig och att inte ha en vuxen att kunna ventilera med är rätt krisigt. Så vi avslutar en stressig dag med dåligt samvete och ledsenkänslor. Det tär!
 
Nåväl, igår kunde jag hälla ur mig en massa på instagram och så blev jag peppad av alla mina instisar! Idag när jag vaknade kändes allt bättre igen. Igår började dåligt för mig och inte ens det som borde vara kul kan få vara  det just nu pga yttre omständigheter så jag anade att det skulle gå åt pipan om kvällen då jag redan var lite blue. Tack för att alla ni finns!
MEN! Jag var  ju på ett suuuuperskojigt möte igår. Det gick så förbannat bra, precis som jag trodde! Nu har vi en uppstartsplan och nästan ett lanseringsdatum. Eller ja, iallafall en lanseringsperiod och den är inte alls särskilt långt bort. Tjoho, tjoho!
Vi har lite att göra tills dess och det känns jätteroligt! Att ha ett spännande projekt på sidan av vardagslvet gör att jag orkar ekorrhjulet lite mer.
 
Jag älskar hemlisar, när det kommer till projekt.
Eller ja, iallafall när det kommer till MINA projekt! Andras hemlisar vill jag ju såklart veta eftersom jag är supernyfiken. Hehe.
Så jag kommer hålla på det här ett tag till eftersom jag vill att ni ska spritta av nyfikenhet. Men jag kan ju avslöja att en av mina kollegor kommer vara Kajsa Stina, eftersom vi är ett så himla bra team. Allt vi gör ihop blir ju bra ;)
Hen i mitten kommer ej deltaga i projektet. Eller?