Vi har tomtar på loftet och skriver kontrakt.

Ett fint jularrangemang som inte fick vara komplett länge.
Idag tog jag en paus från min telefon pga stress. I och med hela Mike-situationen mitt i min kandidatuppsats så har min kropp tappat stinget och min mage har ballat ur. Så idag valde jag att ta ett break och inte ens läsa mina mail. De senaste dagarna så har telefonens plingande varit något negativt som fått mig att må dåligt, så idag satte jag stopp bara och var otillgänglig. Det har varit så skönt! Vi har varit ute i regnet, till Charlies förfäran, och tog en lång promenad mitt på dagen. När vi kom hem blev det en dusch för oss alla för att få upp värmen och sedan hämtade Fredrik julkartongen. Så har vi julat här hemma!
Vår lille tomtefamilj från Nittsjö. Det saknas ett gäng sorgligt nog.. Men de måste ha försvunnit i någon flytt.
Lykke blev överlycklig när det fanns en mjuk tomte.
Överlycklig alltså. Den var visst trött och behövde sova med henne.
Imorse pratde Lykke om tomten, att hon ville träffa honom för att pussa och krama. Sen sa hon att Mike är nog hos tomten just nu och att han kommer tillsammans med tomten på julafton. Tänk om det kunde vara så lätt, älskade barn.  
Lykkes suddiga ljusstake. Jag älskar den! Vi köpte den förra året och jag ville knappt ta ner den i våras.
Snögloben nallade Lykke på en gång och sen kom den aldrig tillbaka till arrangemanget på bordet, men det är ju helt förståeligt. Den får vara på hennes rum istället.
En fin liten lykta med granar som snurrar när ett ljus är tänt. Så mysigt!
 
Har ni julpyntat än? Hur firar ni första advent?
Vi kommer ha en mysig frukost och tända ljus, med vörtbröd, julknäcke och varm choklad. I år har vi inte hunnit fixa någon julskinka än dock. Framåt efteriddagen ska vi ha en liten tillställning med några vänner och dricka massa olika glögg för att utse årets bästa. Så en vet vilken en ska hålla sig till resten av december.
 
Ikväll förresten är Fredrik och skriver kontrakt med en som öskade köpa vår lägenhet, så nu kan man väl säga att vi är bostadslösa. Eller ja, typ. På papper är vi det. Få se när vi flyttar, vart vi flyttar och till vad. Just nu har vi ingen aning och ni kan kanske gissa hur läskigt det är.
anne

Tack för igår hjärtat. Så roligt att ni också har Nittsjöfamiljen bor en här också....ska "jula" imorgon... din farmor var för trött idag. Krams

Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma

Åh, Vad fint ni har det :)

Maudis

Åhhh måste ju bara få säga, vilka helt UNDERBARA bilder! Så fantastiskt vackra!
Jag lider verkligen med dig & din familj, speciellt lill-tjejen, som saknar sin hund! Hoppas verkligen att Mike kommer hem, innan jul och att denna hemska mardröm är över för er!
Tänker ofta på er!
Många styrkekramar till er!!
Och GRATTIS till att ni fått sålt eran lägga! Wohoo!!

Svar: Tusen tack, till allt! Vi hoppas snart han är hemma igen. Kanske kommer han med tomten, men helst innan.
Angelica