Snålis...

Incheckad på ett snälltåg med varianten "SNÅLIS" på biljetten. Eh, tack för den liksom. Bara för att man inte hänger i första klass så är man en snålis. Nåja. Jag kan väl leva med det.
 
Jag är en rätt nervös person av mig och att åka tåg med bokad plats känns oftast värre än att resa utan bokad plats. Har man inte bokat en plats kan man inte sätta sig fel liksom. Idag hade jag iallafall en bokad plats men ett helt jäkla filmteam upptog min kupé då tåget hade stannat för långt åt något håll, därför var de tvungen att filma från en annan kupé. I en hel del kupéer var det fyllt med pryttlar och jag kände som om jag hade tagit med jobbet på resan, Fredriks jobb alltså.
 
Nu sitter jag iallafall i en av de tomma kupéerna som är bokad av filmteamet. Så jag hoppas jag får sitta kvar här trots att det inte är min plats. Familjen har jag lämnat hemma och det blir ett kärt återseende imorgon.
 
Men hörni, vart fasen ska jag då? Har inte jag ett examensarbete att sköta? Tja, aningen slarvigt, va? När jag precis suttit och berättat hur lite tid det är kvar och hur mycket vi har att göra.. Men den här lilla resan är helt befogad kan jag lova. 
 
 (All form av uppkoppling och mottagning är ca omöjligt, pga konservburkståg. Så idag kan jag vara svår att nå.)