Ni är så nyfikna!

Vilken tillströmning det blev här idag, ni är så himla nyfikna kompisar! Jag ÄLSKAR det!
Jag har ju inget superspännande för er del, det här har inget att göra med det (läs sjungandes) heeemligaaa projeeekteeeet att göra. Jag har nämligen varit på arbetsintervju som förskollärare i Kristianstad. Så himla peppigt!
 
Det bestämdes igåreftermiddag så imorse slängde jag mig på ett evighetslångt tåg för att inställa mig på intervju klockan 16, och just nu sitter jag hos svärföräldrarna och ser på skräpTv. Vilken jäkla dag!
Magen har levt ett eget liv pga nervositet jag hann bygga upp under tågresan och jag minns absolut inget från intervjun. Men nu är den gjord och min framtid ligger i kommunens händer.
 
Lykke och Fredrik är kvar i Stockholm pga lite olika grejer - eventuellt kommer ni få veta rätt snart, big time, för jag kommer behöva er hjälp isåfall - så jag är med andra ord inte bara barnfri utan familjefri. MEN självklart kan jag inte vara barnfri allt för länge så innan jag far hem imorgon åker jag och svärmor till Fjädergården för att hälsa på en av mina tärnor och deras twins, varav den ena är vår gudson (jag anar att storebarnet är i skolan). Har en förhoppnings om kaninkel också!
Sen ska vi glida runt lite i hoodsen för att spana på potentiella bostadsområden också, när jag ändå är här.
 
Imorgoneftermiddag går tåget hem till min älskade familj igen. Behöver jag nämna att vi hunnit ringas på FaceTime redan? Visst ska det bli skönt att sova utan en liten fot i halsen och slippa vakna av en napp inkilad mellan skulderbladen eller rent av kiss som rinner längs med kroppen, men det finns inget som slår närheten av en varm liten minimänniska som man älskar högre än allt annat. 
 
Men hörni, inatt ska jag njuta av en säng för mig själv, det här tänker jag se som en minisemester. Ha en fin kväll vänner!