Mitt bästa tips: Biosaurus!

BIOSAURUS! Klicka på bilden för att komma till deras facebooksida.
På Lykkes halloweenkalas hade vi ett festligt snacksbord där jag hade som målsättning att hålla nere på sockret särskilt då många av barnen var yngre. Det fanns mariekex, mandariner, popcorn, salta pinnar och Biosaurus i tre smaker. Senare plockade jag fram korv med bröd också.
Biosaurus är ett ekologiskt majssnacks, som också är helt glutenfritt!
De kommer i smakerna Cheese, Ketchup och Seasalt. Den gröna förpackningens dinosaurie heter Igor, den röda heter Babe och den blå heter Junior. Lykke tycker det är skojigt att de alla är olika, inte bara på förpackningen utan även själva snacksen är formade efter dinon på utsidan. Nu ryktas det om att en fjärde smak är på gång, det låter superspännande tycker jag.
En liten råtta smög fram och snacksade lite på de med ketchupsmak, vilket också är Lykkes favorit. Den har en mild smak av "tomatig"ketchup. Själv slits jag mellan havssalt och ost - jag älskar båda. Snacksen är krispiga som majskrokar men de blir inte alls klistriga så som majskrokar blir, något jag verkligen uppskattar! Det gör dem också mer passande för äldre barn och vuxna. Sen smakar de riktigt gott också!
 
Jag tycker ju absolut att ni ska testa de här, och det är faktiskt otroligt smidigt att beställa från deras hemsida.
 
Genom att klicka in er HÄR så får ni 30 kr rabatt samt fraktfritt när ni beställer ett "prova-på-paket". De är rysligt snabba och skickar varorna samma dag, plus att ni får 15 dagars faktura. Bra, va? 
 
Kika gärna in på hemsidan Bara ekologiskt där ni finner Biosaurus och andra härliga ekologiska snacks! Missa inte heller deras facebook-sida, in och ge dem en like vetja.
Har ni testat dessa snacks förr? Vad tycker ni?