Hundstatus och hemnet.

Status kring vår försvunna hund: Oförändrat, fortfarande borta mao. Är glad över att det är vardag imorgon.
 
Klicka på bilden för att komma till hemnet-sidan.
Nu finns iallafall vår lägenhet ute på hemnet! Så himla skönt. Vi har också spanat in oss på ett hus..
 
Jag trodde verkligen inte att vi skulle komma överens, jag och Fredrik alltså. Vi ville helt olika saker när det handlade om boende, bara det att jag är ett loppisfreak som gillar bruna nyanser, medan Fredrik gillar högblankt i "stilrena" färger. Jag vill bo på landet, Fredrik skulle helst ha ett hus mitt i stan (typ).
Men nu finns det ett hus i Kristianstad, lagom stort med ett bra läge. På ena sidan av området ligger "landet" och på andra sidan ligger stan kan man säga. Det är cykelavstånd till centrum och lantliga promenadvägar alldeles i närheten.
 
Huset har en stor tomt med plats för allt Lykke kan behöva plus att Fredrik får plats med ett växthus. Hundarna kommer ha gott om utrymme att springa och leka. Det finns en stor altan som är rätt skyddad mot vind och en stor plattsatt yta för solning och grillen. Inne får vi plats med egna rum till oss allihopa plus gäster!
Det är lite att göra, men det ser vi inte som ett problem utan som en möjlighet att få det exakt som vi vill. Både jag och Fredrik är drivna och tro det eller ej - vi är redan överens över hur köket ska få se ut!
 
Huset ligger inte ute än på hemnet utan vi har sett det på en mäklares sida som "kommande". Imorgon ska Fredrik höra av sig till den mäklaren igen för att få detaljer samt om vi kan få ta oss en titt. Ni håller väl tummarna?
 
Häng med mig på instagram också: angelicah