Ett fancypancy konstevent!

Häromdagen var jag på det mest snofsiga galejet jag någonsin varit på. Jag fick en inbjudan till Absolut Arts lansering av Jan Stenmarks verk och förhandsvisningen av kortfilmen Flykten från Enplansvillorna.
Jag kan inte ens beskriva hur mycket jag älskar Jan Stemarks konst. Och kortfilmen - som jag skrattade! Den kommer gå att se på Stockholms filmfestival sedan.
Evetet höll på Absolut Art som är en fantastiskt fin lokal på Drottninggatan. Jag fick lite "frimurarna"-vibbar och jag inser i efterhand att mitt sällskpa inte hann berätta klart en hitoria om just frimurarna.. Nåja, det var mysig musik och fin stämning, allt kändes väldigt lyxigt faktiskt. Mitt i allt kom ett gäng dansare och hade en flashig bugg-uppvisning på golvet. Helt klart bästa eventet jag varit på!
Precis som namnet avslöjar så hade Absolut ett finger i spelet. Det bjöds på fantastiska drinkar som vi tacksamt slurpade i oss.
"Oss" skrev jag. Jag hade näligen med mig kära ProducentEmma från Förlossningspodden. I sista sekund slängde jag iväg ett sms och när hon insåg att det var Stenmark det handlade om så var hon snabbt på plats!
På plats kunde man köpa signerade verk till en nätt summa som jag inte ens är i närheten av att ha råd med. Men det hade andra minsann, många tavlor försvann under kvällens gång!
Det bjussades inte bara på fina drinkar utan också sånt här gotta.
Och dessa. Enligt Emma är är det här svingott. Jag kräktes nästan. Herreguuuud så himla otäckt det här var, något med kronärtskocka.
 
Förutom de där små otäckingarna så var det ett helt superhärligt event, och jag hade kanonsällis. Det här kan jag göra om dagligen! Eller nja, jag var inte direkt på topp där dagen efter men kanske någon gång i månaden kan jag göra om det. Just den kvällen kunde inte ha kommit lägligare, det behövde verkligen!
 
ProducentEmma

Haha, du var helt klart en frisk fläkt på hela spektaklet. (Och det var pilgrimsmussla i den där jordärtskocksmoussen. De-lish!!!)

Svar: Oh you.... <3 Men herregud.. Inte konstigt att den liksom växte i munnen! Varna mig för sånt nästa gång - inte uppmuntra mig att äta det!
Angelica