Bilder från festen! Spana in dessa:

Äääääntligen kommer bilderna från Lykkes halloweenkalas. Eftersom det var massa barn och föräldrar så hann jag inte riktigt med kameran, tyävärr. Men jag hann fota lite innan gästerna dök upp, så här såg det ut då:
Spindlarna kryllade i lägenheten, och hade visst vävt in köksbordet.... Scary tyckte kidsen! Iallafall att spindelväven var då den fastnade i allt. Verkligen allt. Det gav många panik. Hehe..
Ett gäng små mandarinpumpor fanns såklart. I och med att det var många mindre barn på kalaset så valdejag att vara sparsam med socker när det kom till snacksen. Lykke valde dock bort gräslöken som skulle agera pumpans "skaft" och satte istället i en bit salt pinne. Rysligt snyggt ändå må jag säga!
Lykkes hemmagjorda ljuslykta platsade fint på fikabordet!
Barnens (och föräldrarnas) favoriter blev helt klart dessa. Biosaurus! De ska faktiskt få ett helt eget inlägg för jag har ett schysst erbjudande till er.
Inte bara vi tvåfotingar uppskattade snacksen. Biosaurus med ketchupsmak gick hem hos en liten hungrig råtta också..
Ett himla fint bord om jag får säga det själv. Gillar  ni monstret i mitten? Lykke har gjort det såklart!
Dekorationer ovanför dansgolvet. De var väldigt uppskattade!
Sen hade jag som sagt inte så mycket kameraaction under festen - Men tur nog hade jag kompisar som tog några bilder:
 
Men en bild lyckades jag få till, den är på min guddotter Idde och hennes pappa. Nu är det inte som det ser ut, typ. Ibland lyckas man ta bilder i rätt tillfälle bara, men enjoy:
 
Nyponbebis har ju såklart en liten film också, följ med live (nåja..) på ferren: