Actionstatus

Som ni märker så är all action här väldigt låg, med all rätt. Häng med mig in på instagram om ni känner att ni längtar efter mig, angelicah heter jag där.
 
Jag är ju mitt uppe i mitt examensarbete, det som liksom ska knyta ihop säcken på hela den här långa utbildningen. Det är en c-uppsats som ska födas ur vårt blod, svett och våra tårar. Vi är på god väg kan jag säga - jag och min klassis. Vi skriver om hur pedagoger anser sig överföra interkulturalitet i sin verksamhet och hur vi alla är med att konstruera ett majoritetssamhälle, där det finns en norm. Vi använder oss av diskursanalys av våra fokusgruppsdiskussioner och sedan har vi en utgångspunkt i socalkonstruktivism där vi fokuserar på subjektspositionering. Tja, ni hör ju. Hjärnan är rätt belamrad med sånt här just nu och stressen smyger runt knuten.
 
Men nu är det inte långt kvar. Snart ska den här rackaren vara klar och inskickad (och då är det en enda futtig kurs kvar.) Men det fixar vi, det är jag säker på. Idag satt vi i nästan 11 timmar och var otroligt produktiva - vilket behövdes. Inte bara för uppsatsen skull utan även för egot. Igår var en otroligt tuff dag och vi kom nästan mer bakåt än framåt om det ens är möjligt.
Nu ska jag kela lite med min snubbe och öppna ett efterlängtat paket från me&i.