Akuten och amningsrådgivare.

Sick-kid-alert! Det innebär ju att livet står lite på paus, även bloggen. Den kommer mer i andra hand än vanligt, speciellt då jag inte ens når fram till datorn med en apunge på magen. Vid dessa stiltjer kan ni hålla er updaterade på min instagram: angelicah.
Lykke är rätt rejält risig. I fredags belv det så att vi var tvugna att fara till akuten. Det visade sig att Lykke hade ketoner i urinet vilket betyder att fett i hennes kropp börjats brytas ner. Något som kan ske vid fasta. Hon har hostat upp ett sår i halsen och därför inte ätit ordentligt på ett tag.. Jag tycker det är fruktansvärt otäckt men vårdperonalen sa att de tinte var någon fara än. Däremot kunde dropp behövas eftersom tillståndet ketos bidrar till illamående, vilket inte direkt gör susen för aptiten, så det blir en ond cirkel.
Igår kom farmor Ewa hit en sväng för att kramas lite med sjuktösen. Lykke har varit så glad att farmor var här! Vi fick också chansen att släppa en god nyhet till henne öga mot öga. Nej, jag är inte gravid. Nej, planerar inte att bli det heller på ett bra tag.
De här vita små rackarna har Lykke plockat. Perfekt att lägga i den fina gjutjärnsljusstaken eftersom stjälkarna var lite, eh, minimalistiska kan man säga.
I lördags hade jag sista utbildningsdagen för att bli kursledare inom amningshjälpen. Trots sömnbrist pga sjuk Lykke så gick det jättebra och jag äger nu mer en pärm som är tjockare än telefonkatalogen. Ser verkligen fram emot sommaren och min framtida karriär som amningsrådgivare och kursledare. Behöver jag ens berätta hur kul det ska bli att få prata amning ofta och peppa blivande föräldrar?