Inspelningsdag två

Bild från Kajsa Stinas blogg.
 
Då har andra inspelningsdagen tagit slut och jag är lika slut som den! Avslutade också dagen med 1 timme och 40 minuters teckenspråkskurs och jag kunde nästan känna hur hjärnan smälte.
 
Idag filmade vi barnfritt och tur var väl det eftersom mitt lilla gullhjärta har dragit på sig magsjuka för första gången! Obeskrivligt hur ont det gör i mitt hjärta, och det är obeskrivligt hur rädd jag är för att bli smittad, superkänslig som jag är.. Känner redan hur det bubblar i min mage, förhoppningsvis bara för att jag ätit dåligt idag..
 
Som sagt så filmade vi vår spännande mammapanel idag och det blev en hel del tjafs. Kärleksfullt tjafs förstås, eller..? Vi är ett gäng brudar med rätt olika åsikter så diskussionerna var heta och vi bjussade en hel del på oss själva.
 
 
I och med att vi hade en heeel del att göra idag så hann inte riktigt min kamera med i svängarna, men några bilder på omgivningen hann jag med.
 
 

Inspelningsdag ett är avslutad!

Första inspelningsdagen är nu slut. Jag har egentligen inte så mycket info att läcka till er mer än att vi har haft det väldigt roligt och Lykke blev supertrött! Hann fota min unge lite då och då, såklart.
Efter en hel del röjande så tog Lykkis en chans att pausa i trappen med sin nalle i famnen.
 
Hopp hopp!
Jag kan säga att det var en kamp att hålla henne vaken på tåget hem. Hon vilade alldeles för kort tidigare idag men kunde ändå kämpa sig igenom dagen rätt okej, stubinen var lite kortare än vanligt bara.
Imorgon fortsätter vi inspelningarna och jag får hänga ytterligare med dessa härliga människor!

Inspelningsdag ett!

Idag är det dags för första inspelningsdagen tillsammans med mina kollegor Kajsa Stina, Vanja och Emelie, och såklart våra härliga barn!
Jag är himla pepp och hoppas Lykke kommer ha det skitkul. Försökte få Fredrik att fota oss här på morgonen eftersom vi (typ) matchade! Djuriga fladderbrallor av fräsig nästan-harems-modell och mindre fräsiga svarta tröjor. Lykkes är dock lite fräsigare än min helsvarta.
 
 
 
 
Men att fota en snart tvååring som har myror i brallan är inte det lättaste.