LASSIE!!

Hej på er!
Då var det äntligen helg igen! Trots att det är semester så är det något speciellt med helg, eller hur? Men känslan att semestern snart är slut börjar krypa fram och jag vill verkligen värna om den kommande veckan som är den sista. Sedan återgår Fredrik till jobb och jag... Tja, jag och Lykke har semester en månad till med någon dags litet undantag.
Vi ska snart börja fara upp till stugan. Få se om vi åker idag eller imorgon. Vädret ska ju inte vara på vår sida enligt vädergudarna aka meteorologerna. Frågan är ju om vi helst hänger i lägenheten i Sthlm i regn eller i stugan i Rättvik? Beslut, beslut, beslut.. 
Bjussar på bilder på en fantastiskt go katt som vi träffade på nere i Skåne. En sån där katt som tillhör någon av grannarna men som är pratglad och gör det mesta för ett litet gos. Lykke är ju helt galen i djur så hon var så nöjd när den här katten ville bli klappad. Hon lockar alltid så fint på djur, hon sätter sig på huk och gör pussljud. Däremot har hon ju fått för sig att stå på balkongen och ropa på Lassie... Nåja...
 
Ha en fin dag!