Loppis i Dalarna.


Loppisfynd i Dalarna! Pelargoner, krukor och EN VÅG! Rätt superfin va? 
Hej kompisar! 
Vi hänger i Rättvik och glassar på Classic car week. Mitt internet i mobilen är slut och vi är på landet så ja. Matematiken går inte ihop där för bloggens del. 
Vi har iallafall loppisfyndat i Dalarna! Pelargoner, krukor och EN (Gammal? Ny?) VÅG! Rätt superfin, va? Ibland ifrågasätter jag min ålder. Haha!

Mmm. Så granna! 

LASSIE!!

Hej på er!
Då var det äntligen helg igen! Trots att det är semester så är det något speciellt med helg, eller hur? Men känslan att semestern snart är slut börjar krypa fram och jag vill verkligen värna om den kommande veckan som är den sista. Sedan återgår Fredrik till jobb och jag... Tja, jag och Lykke har semester en månad till med någon dags litet undantag.
Vi ska snart börja fara upp till stugan. Få se om vi åker idag eller imorgon. Vädret ska ju inte vara på vår sida enligt vädergudarna aka meteorologerna. Frågan är ju om vi helst hänger i lägenheten i Sthlm i regn eller i stugan i Rättvik? Beslut, beslut, beslut.. 
Bjussar på bilder på en fantastiskt go katt som vi träffade på nere i Skåne. En sån där katt som tillhör någon av grannarna men som är pratglad och gör det mesta för ett litet gos. Lykke är ju helt galen i djur så hon var så nöjd när den här katten ville bli klappad. Hon lockar alltid så fint på djur, hon sätter sig på huk och gör pussljud. Däremot har hon ju fått för sig att stå på balkongen och ropa på Lassie... Nåja...
 
Ha en fin dag!
 
 

Sommartips!

Hej kompisar!
 
Hoppas allt är väl! Jag tänkte komma med ett litet tips så här i sommartider när det är (eller ja, ska vara) varmt.
Inte bara när man ammar så ska man tänka på att förse sig med extra vätsk,a utan när det är varmt ska alla se till att dricka ordentligt. Jag kan ärligt säga att jag är usel på att dricka vatten och får ofta skallebank pga vätskebrist, vilket inte är så himla festligt. Därför har jag börjat ta hjälp av en app till min iphone som heter Waterminder.
 
Appen är exakt så enkel som den behöver vara för att vara en schysst påminelse, som man orkar hålla på med.
Genom att klicka i personligt data så räknar den ut hur mycket du bör dricka under en dag. Sedan väljer du själv hur ofta du vill ha påminnelser, jag har mellan klockan 11 och 19. Med jämna mellanrum plingar telefonen lite diskret och den påminner mig om att jag ska dricka lite vatten.
När jag sedan dricker så kan använder jag appen för att fylla i hur mycket jag drack, stort eller litet glas till exempel. När dagen är slut, ska hela kroppen vara blå.
 
Inlägget är INTE sponsrat. Här finner ni appen till iphone.