Tigerungen


 
Idag har Lykkes temp äntligen visat bättre grader! Efter en vila på över 2 timmar så var hon good to go och full i energi. Just idag hade hon fått en inbjudan till ett kalas hos grannbarnet så vi traskade över en sväng för att överlämna presenten. Väl där så blev det lite fika och Lykke försvann för lek.
 
 
Älskade lilla tigerunge!
 
"Raowr"
 
 
 
 
 
 
 
 

Plugg med sjukt barn


Här satt jag på förmiddagen och pluggade, vårt fina kvartersbageri. Lykke vaknade inte frisk. Hon vaknade mitt i natten med hög feber.. Just idag hade jag en komplettering som var tvungen att bli gjord så det var bara att lämna hemmet. Just nu är det bara mamma som gäller sedan ett bra tag tillbaka, och vid sjukdom är allt annat än mamma otänkbart och leder till hysterisk gråt. Så jag och Lykke sitter ihop större delen av dygnet, in sickness and in health. Vi ammar, kramas, sjunger, dansar, pratar och leker. Förutom de stunder hon är hos dagmamman, den mamman funkar också. 
Så eftermiddagen har alltså spenderats med min lilla apunge om halsen. Vabruari kom väl inte direkt som en chock, men lite oväntat var det allt.. 
Ingen som har bra tips på hur vi kan lindra hennes hemska feberdrömmar?

Soliga vabruari


Tog en fantastiskt skön promenad hem från dagmamman igår. Vädret lockade verkligen till en omväg hem pch Mike tyckte det var ungefär världens bästa idé. Det var underbart att tanka lite solljus eftersom resten av dagen bestod av plugg! 

Just nu ligger jag i sängen med ett lätt febrigt och rödblommigt barn vid bröstet. Hon somnade redan 18.10 vilket är 50 minuter (minst) tidigare än vanligt... Håll tummarna att hon vaknar frisk imorgon!