Vet ni vad?

Note to self: köp nytt rött läppstift.
Förra veckan skickades mitt examensarbete in. Lättnaden påverkade mig mycket mer än vad jag trodde och i mitten av kommande vecka är det dags för opponeringen. Plötsligt har ett slags lugn sänkt sig och när vår uppsats nu liksom fått smälta in så känner jag att den är ändå rätt bra! Jag tror opponeringen kommer gå kanon faktiskt, även om det inte kommer ske helt smärtfritt, såklart.
 
Äntligen är dessa 10 långa veckor över. Det har varit riktigt tufft att skriva den här kandidatuppsatsen pga allt som varit rörigt i privatlivet den senaste månaden. Jag har behövt balansera ett skolarbete på heltid samtidigt som samtal med myndigheter, oro och sorg har fightats på sidan av eftersom någon håller vår hund gömd. Samtidigt som vårt barn hamnat i obalans av samma sorg som har påverkat hennes sömn och känsloliv. Den här kombinationen har gjort att jag har glömt bort mig själv och mitt välmående. En bieffekt av det har blivit att jag gått ner en del i vikt och försöker nu jobba mig uppåt igen, trots ett konstant illamående. Så, därför har det varit rätt tyst på selfie-fronten och den personliga bloggfronten, orken har inte funnits helt enkelt. 
Men vet ni? Nu är jag på väg tillbaka. Allt är i rullning med Mike - även om han inte är tillbaka, uppsatsen är inlämnad, examen är så förbannat nära, roliga jobb är påbörjade, snart är det jul, vi har sålt lägenheten, och jag har flera förskollärarjobb på gång.  Ni hör ju! Mike är otroligt saknad och vi längtar varje dag, men vi kan inte påverka läget alls just nu utan vi kan bara vänta. Så vänta är vad vi gör. Status just nu är att hen valde att inte bemöta Kronofogdens brev så en delgivningsperson är utsänd för att rent fysiskt träffa hen och delge hen brevet och informationen. (för att läsa mer se detta facebookevent samt läsa i kategorin "hundarna" här på bloggen)
 
I slutet på denna vecka så drog jag iväg ut på the country side för att jobba med Nyponbebis. Det är ett projekt vi jobbat på rätt länge och snart ska vi äntligen lansera! Jag är så himla peppad och glad för detta, och längtar efter att få dela det med alla er. Kommande vecka innehåller lite mer jobb på den fronten också, hur kul som helst!
En proffsig trio. Nyponbebis, förlossningspodden-Emma och jag.
 
Jag ska också klämma in en magnetröntgen som känns megaläskig! PLUS att jag ska hinna fara till Skåne på torsdag och stanna till på lördagkväll. Alltså en sån jäkla vagabond jag är!
 
Anlednigen till en Skånetripp igen är inte bara att jag uppskattade att sova hos svärmor helt ostört, utan jag ska (även) klämma in en jobbintervju samt två husvisningar. TVÅ visningar! Från noll till två - så spännande att jag typ kryper ur skinnet. Fredrik är mer cool och tur är väl det annars skulle vi har ägt jäkligt många hus redan. Och djur. Och retromöbler. Och.... Tjaaa, ni fattar...
 
Nu ska jag invänta att Fredrik lyckas natta Lykke så vi kan plöja lite julfilm. en tradition vi har, att försöka maxa antalet julfilmer vi hinner se i december. Hittills har vi sett... eh.. två. Helt uselt så vi har lite att se ikapp!