När otursmomentet bara byter av varandra..

Eftersom jag nu tagit jullov, så när som på en komplettering för ett seminarium jag kommer missa nästa vecka, så åkte vi till ett köpcentrum idag. Vi har lite kvar att förbereda inför julen, eller ja, vi hade det mesta kvar att förbereda. Direkt vi kom fram drabbades jag av världens PMS-slag och blev rätt oresonlig. Jag mutade mig själv med kaffe och sedan kunde vi ta tag i listan.
 
Vi startade med en sväng på Kappahl för att köpa en tröja vi sökt ett tag som Lykke skulle få i julklapp, de hade ett ex kvar i rätt storlek och vi blev så glada! En röd tröja med Olof på.  Vi köpte också en jultröja med glittriga horn som hon kan ha på julafton och en tröja med tecknade Starwars-figurer på.
 
Inom en halvtimme var påsen vars innehåll var kläder av ett värde på ca 400kr helt borta. Påsen som innehöll det sista exet av den där Olof-tröjan.. FAN. Vi vet faktiskt inte ens när den försvann. Den kan ha glidit av vagnen, ur någons hand eller så ställde vi ifrån oss den. Hur som helst så har persoen som tagit påsen inte lämnat in den någonstans. Fy! Men vi borde ha förstått att något mer skit kommer ske eftersom december tydligen inte är vår månad rent ekonomiskt, minns ni att vår bil blev vandaliserad i samband med ett inbrott förra året? Sen kostar ju även hela ärendet med Mike också.. Min studentekonomi gråter på riktigt!
Försöker tänka att kläderna kanske värmer någon som verkligen behöver dom iallafall. Jag hoppas verkigen att fallet är så iallafall!
 
Så mitt humör ikväll är inte det bästa, det kan jag lova. Känns som om små olyckor följer varandra. Nästa år ska verkligen bli vårt år, det här året har varit helt förjäkligt faktiskt. Speciellt slutet på det..
 
Mamma-mutor när barnet sover.
Hur har ni det med PMS? För mig blev det värre efter jag fick barn. Uscha..