Min allra bästa egenskap!

Wow, ni har redan lyssnat upp oss på topplistan! Nästan topp-tio till och med och facebook-sidan har över 100 likes redan.  TACK!
Vilket fantastiskt gensvar och jag ÄLSKAR hur glada många av er blev. Jag äskar att få vara rolig, speciellt med ord och tonlägen, sarkasm och ironi - sånt som passar bra i en podd. Sedan att jag tog chansen att göra det med två personen jag verkligen gillar och som jag faktiskt vet hur långt jag kan gå med är ännu roligare.Jag är så otroligt glad och tacksam att jag faktiskt fick en chans att ta tag i detta som flutit runt i ett år. Lite av en dream come true kan man säga.
Veckans avsnitt har bjudit på en hel del skratt har jag förstått och mitt hjärta pinglar när jag hör det. Inte bara för att jag förstår att ni tycker jag och Kajsa Stina är roliga men också för att en del av er kanske verkligen behövde det skrattet.
 
Att vara rolig är min allra bästa egenskap (enligt mig själv) och nu får jag verkligen utlopp för det! Men självklart går inte podden ut på att bara skoja utan den kommer innehålla allt möjigt, ärligt och härligt. Men kanske inte alltid samtidigt.
 
Lämna gärna en recension i itunes så vi får fortsätta klättra på listan! Puss
 
(Förslagsvis kan ni lyssna här på vår snygga hemsida Halvnaket.se, här på soundcloud, eller direkt på iTunes. Glöm inte heller att prenumerera! Ni kan också gilla oss på facebook för att hänga med i svängarna.)