Megaoschysst besked till er!

Jag ba: Jag har värsta roliga nyheten som ska lanseas på fredag!
Och ni ba: Whaaaaat? YAY!
Å jag ba på fredagen: Nä, skoja!
Besvikelsen, eller hur?
Nu är det typ så. Tyvärr. Visst är jag förbaskat tråkig? Grejen är den att det är inte bara jag i det här och saker händer och, ja, ni vet. Men håll ögon och öron öppna!
 
Idag vaknade jag upp i Kristianstad och har hängt på dubbla anställningsintervjuer och dubbla husvisningar. Vi kan kalla mig queen of effektivisering. Om vi vill. Jag tror vi vill. Allt har gått kanon och jag har en hel del att tänka över kan jag lova! Väldigt spännande!
Idag har vi fått goda nyheter på Mike-fronten också! Men inte så bra att han är åter, tyvärr.
 
Ett helt inlägg bara i hemlighetens tecken. Helt värdelöst. Haha. Men jag kan och vill inte prata om jobben eftersom det är förskolejobb, det kommer alltid hamna utanför här eftersom det är en annan del av mig. Husen kan jag inte säga så mycket om eftersom jag först vill prata med Fredrik och ev, köpa något av dem. Lanseringen påverkas som sagt av flera och vi har stött på en försening. Så ja. Summa sumarum - Haft en helt sjukt intryckfull dag och jag är megatrött! plus att magen gått i strejk, åksjukeillamående har inte gett med sig än ens. Stressen och pressen har ju varit maxad den här veckan (opponeringar, ventileringar, magnetröntgen, besked från kronofogden och SKK, väntan på polispapper, resa till Skåne, intervjuer, visningar osv) så jag får springa på toa varje sekund och misstänker även en urinvägsinfektion, tur jag har tid på VC nästa vecka. Men snart är en av de värsta veckorna över, äntligen!
 
Imorgon ska jag hälsa på hos Fjädergården och kela med bebisarna som inte gillar mig. Tur att deras mamma älskar mig! Sen ska jag åka hem till de där två människorna i min familj som jag saknar ihjäl mig efter!
Lykke håller den ena bebisen på hans dop i somras.
Här håller Lykkis bebisen som också råkar vara en gudson till mig och Fredrik. Louie gillar mig inte riktigt trots att vi är släkt både andligt och (ingift) via blodsband, men hans twin gillar mig bättre. Är dock jäkligt tacksam att fjädergårdenmaman producerade tvillingar, det ger mig större chans till popularitet! Silke tycker iallafall att jag är lite skojig.
 
Cecilia

Åh synd att man inte bor i Skåne (svärmor finns dock i Kristianstad), hade varit guuuuuld att ha barnen på en förskola där du jobbar, haha. Lycka till med alla jobb och hus!

Svar: Typ världens finaste komplimang! TACK!
Angelica