Är du en toppsäljare, eller en toppvärdinna?

Hej kompisar,
 
Idag kommer jag med ett supertips! Visste du att du kan vara din egen chef, få träffa härliga människor och tjäna pengar på samma gång?
Me&i söker nämligen säljare! Som säljare hos me&i åker du ut på ett så kallat klädparty som är arrangerat av en trevlig värdinna/värd och visar fina kläder från me&i. Du får alltså gå på ett mysigt event, visa snygga kläder och träffa massa människor! Blir du sugen på att vara en del i världens roligaste arbetslag så kan du läsa mer HÄR.
Vårens värdinnegåvor. Den där väskan alltså...
Om du vill vara värdinna för ett party så spanar du in DENNA LÄNK. Som värdinna får du 20% rabatt på ett valfritt plagg och en värdinnegåva. Bokar du innan 31 december 2015 får du också en extragåva. 
 
Jag är ju bloggvän/ambassadör för me&i och har nog (helt ärligt) aldrig varit med om skönare kläder! Jag är så otroligt glad för detta och är, om det ens går, ännu gladare att jag fått äran att fortsätta som ambassadör till våren! Det ska bli otroligt spännande att se vad det är för fina plagg som kommer levereras. Här kommer ett smakprov iallafall:
Sneakpeak på vårens nyheter.
Ser ni färgerna? Jag blir helt varm av allt det här fina! Orange och rosa ihop är bland det finaste jag vet. Och brunt ser jag där också, tillsammans med orange.. Mums!