Skolstart och skev tidsuppfattning.

Hej kompisar!
 
Idag är det skolstar för mig. Jag har varit (och är) så förbannat nervös att hjärnan känns som en isglass i solen. Eventet igår var välbehövligt och efter det for vi hem till våra vänner Erika och Simon och släppte ihop våra ungar. Erika och Simon bor ute vid Årsta havsbad och att bo där är exakt så härligt som det låter. Tror jag iallafall. Att vara där är exakt så härligt som det låter. Jag ville aldrig åka hem!
De har nämligen ett helt fantastiskt hus i flera våningar och jag hittade så många fina detaljer så ni kan aldrig tro det. Det är flera våningar, stora fönster och en massa loppisfynd. En trappa som ser blodig ut och en handmålad randig vägg. Såklart har jag bevarat en del på foto och lovar att visa dem inom kort.
 
Inför den här skoldagen så var jag som sagt nervös och på något sätt övertaggad. När jag är nervös så kan jag inte hålla tiden. Åt något håll. När jag skulle prova brudklänning kom jag en timme för tidigt och fick ströva omkring. När jag skulle hjälpa en vän att passa deras bebis så blev jag en halvtimme tidigt. När jag skulle in på me&i-eventet var jag på gränsen till sen. Ni märker, va...?
 
Idag blev jag 2,5 timme tidig. Alltså. Det är typ ett skämt.
Så nu sitter jag här, på våning 7 på Södertörns högskola och firar in min sista termin med en Devils Chai.
Lykkis.
Den här bruden lämnade jag hos dagmamman imorse. De ska ta sitt årliga foto idag och Lykke krävde att få ha sina Pippi-kängor som hon fick av Erika igår. Hon är ju så cool så det inte är klokt den här ungen!
 
Imorse tog jag förresten ett beslut om en pigg höst! Jag har ju en överhängande trötthet ungefär sen jag började plugga och jag sover halvdåligt. Jag äter inte en särskilt varierad kost och ratar all fisk. Varit illamående och haft huvudvärk ett tag. Igår fick jag en massa vitaminer i goodiebagen jag vann såå tja. Sagt och gjort. Imorse körde jag första vändan och ska för sjutton hålla igång tills det är slut iallafall!
Flytande Magnesum, kosttillskott (som jag själv köpt) och Marlic. Nu ni!
Äter du några itaminer? Upplever du någon skillnad?