Me&i's nya höstkollektion och AVSLÖJANDET!

Har ni sett sådana fina höstnyheter Me&I lanserar redan i m o r g o n, 12/8? Självklart lanserar de ännu mer, men det här är en liten sneakpeak. Spännande, va? Koftan är ju to die for!
 
Jag har ju snackat om ett spännande samarbete under hösten och nu är det dags att avslöja det:
Jag har fått äran att bli bloggvän för Me&i! Att vara bloggvän eller ambassadör (älskar det ordet!) innebär att jag får chansen att berätta för er om nyheter och vara ett ansiktet utåt för märket. Jag har ju tidigare bloggat om Me&i ett  a n t a l  gånger (tex HÄR) så ni kommer inte märka av så stor förändring skulle jag tro. MER ÄN  ATT JAG SKA BOMBA ER MED FÄRGGLADA KLÄDER SOM NI KOMMER ÄLSKA!  Sååå, ungefär som nu med andra ord.
 
Den 20 augusti ska vi ha ett möte, eller en kickoff som jag ser det (//Hon som aldrig varit på en kickoff), där vi ska få träffa våra blivande bloggkollegor och spännande personer kring märket. Jag är så otroligt spänd över att få träffa alla och gå igenom hela konceptet. Vi ska få känna igenom höstkollektionen så jag kommer absolut presentera mina höstfavoriter för er då!
 
Jag gillar ju verkligen Me&I för att de levererar färgglada kläder som till stor del inte är könade - något som står högst upp på min lista då vi förespråkar kläder och inte tjejkläder eller killkläder. Det är färger och mönster till barn med snippa eller snopp och alla barn kan använda alla kläder! De har ju också ett kalasfint miljötänk och för att inte nämna kvalitén - det gillar ju också miljön! Jag har tidigare köpt en massa Me&i på loppis och de håller än, trots att Lykke är andra/tredje/fjärde barn som leker i kläderna.
 
Nä vet ni, jag är så otroligt glad att få vara en del i detta! Det känns så himla kul att få hänga med i den här karusellen och verkligen promota något jag står för!
1 dag kvar till säjstart! Hur söt är inte den här mysiga dressen? 
Följ Me&i på facebook för att inte missa något: Me&i international
Såklart hänger de på instagram också: meandiinternational
Hemidan finner ni HÄR där ni från och med imorgon kan shoppa kläder från äldre kollektioner i shopen, bland annat!
Meandiinternational - ambassadör - barnkläder - bloggvän - genus - meandi
Cissi

Spännande! De har så fina kläder ;)