Loppi höststart 2015!

Idag vardet dags att kicka igång hösten! Eller ja, iallafall kicka igång inför hösten. Än behöver den inte komma.
Loppi anordnade ett, som vanligt, kickass event med härliga samarbeten och massa trevliga bloggare. Den här gången var det en massa kända ansikten för mig och det var otroligt skoigt att mingla bland alla härliga människor! Bland annat träffade jag Filurmamman och mina me&i-kollegor Elisabet och Jennifer. Såklart fanns även me&i på plats för att visa upp höstens nyheter!
Kreativa Karin fanns på plats tillsammans med Panduro Hobby och hade en så otroligt fin monter. Ser ni färgerna och alla kombinationer av material och mönster som bara blir fantastiskt?
Jag dök ner i Panduros katalog. Bokstavligt talat!
I montern med POP så blandades färger med höstiga material. Den här stickade tröjan hamnade nära hjärtat. Jag vill liksom ha den i min storlek. Tigertröjan under och jackan är också storfavoriter. Jag älskar ju gult och orange i alla former!
Jag träffade också Knivlisa och hann snacka amning. Chockerande, va? Och ja, vi är suddiga. Jag vill kalla det effektfullt.
Ett gäng fräsiga brudar visar höstmode. Den fantastiska kappan i mitten vill verkligen bo hos mig!
Tyvärr var ljuset inte det bästa under modevisningen. Hur jag än fixade med inställningarna så blev det inte bra. Sorgligt nog - för alla kläderna var heeeeelt i min smak. Den här hösten kommer passa mig perfekt. Heja 70-talet!
Panini Internazionale och Froosh levererade lunch.
Som bordsdam hade jag min vän Kajsa Stina. Det här är den enda bilden jag tog på henne. What liksom?
 
En me&i-klädd morsa och en bjussig unge.
Lykke och Fredrik hängde med Johan, Ennis och Idde på moderna museét. Där man tydligen inte får äta majskrokar eller röra saker berättade Lykke. Men de hade fått måla iallafall och viktigast av allt, leka med Ennis.
Pop-hopp.
Under Polarn och pyrets visning av höstkollektionen så presenterade de 3 viktiga saker med barnen höstoutfit. En av punkterna var att låta barnet välja själv. Jag älskar att de sa det! Såklart barnen ska få välja själv. Den här bilden fotade jag när de lät ett litet kid hoppa loss i en vattenpöl. Just den här bilden vann ett pris och jag fick en goodiebag med hemligt innehåll! Tjoho! Detta innehöll den:
Har ni sett på maken så mycket fint? den här goodiebagen blev Lykkes favvo.
 
Ytteligare en goodiebag fick jag med mig hem också, den var exakt lika välfylld och amazing som vinstpåsen!
 
Tack Loppi för ett toppenevent!
Meandiinternational - Polarn och pyret - event - loppi - loppievent - loppisverige - meandi - panduro