Bröllis!

Bildkälla -Inspiration
Nä hörni, vet ni? Det känns så himla galet att vi ska gifta oss, fast det har varit bestämt ett tag. Vi är mitt i att planera the happiest day of our lives för tusan!
Gästlistan är nästan klar nu så vi har kommit en bit på vägen. Kyrkan är bokad. Temat är klart. Lokalen är utvald och vi ringer varje dag för att försöka boka. Brudföljet är nästan färdigt och eventuellt har vi bestämt oss för toastmaster/toastmadame.
Klick, klick, klick säger det här pusslet känns det som!
Bildkälla -Inspiration
Det är så härligt att det är officiellt nu så jag kan babbla på om det!
Jag älskar att leta inspiration och gotta mig i andras bröllopsbilder. Tycker om alla råd jag får och suger åt mig av de som känns passande för oss. Frossar i facebookgrupper och i massa små appar. Sparar enorma mängder bilder på pinterest (jag som trodde pinterest var tråkigt!).
Hittills har jag en (officiell) tärna som jag bollar både det ena och det andra med. Jag hade också med henne när jag provade brudklänningar - där och då insåg jag vilket perfekt val som tärna hon är. Hon kan det där med att stötta mig och hjälpa mig se nya saker. En riktigt stjärna! (Som jag håller hemlig tills alla tärnorna är officiella.)
Bildkälla -Inspiration
Tack för alla gratulationer. Varenda en betyder massor. Är tacksam för alla er som glädjs med oss!
 
Emilia Åkerberg

Åh va roligt!! Grattis! :)

Svar: Tusen tack! :)
Angelica

Anonym

Så härligt att få följa eran planering till den stora dagen! Vi ska också gifta oss 2016 ❤ så himla spännande!! :)

Svar: Stort grattis! Vad roligt! :) Vilket datum?
Angelica

Hanna

Åh vad underbart. Grattis! Det ska bli så spännande att följa dig på detta, då vi själva går i giftastankar! Kan du inte göra ett litet inlägg om hur er bröllopsplanering ser ut? Vi vill också börja planera vårat bröllop men vet inte riktigt i vilken ände vi ska börja. Vi fantiserar båda om ett intimt bröllop ute i naturen tillsammans med enbart de närmaste, och vill nog göra så mycket vi kan själva då det handlar om vår kärlek och inte pengar. Hade varit spännande att höra hur ni tänker! :)

Svar: Hej! Tack för gratulationerna. Såklart jag kan göra ett bröllopsinlägg! Egentligen vill jag knappt prata om annat ju ;) Att hitta vart man börjar är riktigt svårt! Låter som er vision skulle bli ett underbart bröllop <3 Håll utkik så kommer ett sådant inlägg snart!
Angelica