Me and I.

Jag har ju förut nämnt att jag gillar färggladda barnkläder som tillåter barn att vara just vad de är; barn. Kläderna ska tålas att leka i, vara mjuka samt göra så barnet är lätt att se för mig som förvirrad morsa. Några märken jag verkligen gillar är Villervalla, Polarn o pyret och Me and I.
MOLO låg högt på på min lista förut men har börjat krypa neråt. Inte bara pga klädernas tråkiga uppdelning bland flickor och pojkar  (vissa print finns bara på vissa kläder samt att vissa modeller som ska vara för "tjejer" är minismå jämfört med samma storlek på "pojk") utan också för att kläderna snabbt tappar sin lyster. 
Villervalla gillar jag stenhårt tack vare ett par shorts jag köpte till Lykke förra sommaren. Det var ett par av denna variant som satt helt frikkin' amazing hela jäkla sommaren. Plus att de var supersnygga och täckte knäna. I år ska vi absolut köpa likadana. Sedan att Villervallas kläder är eko och att deras tvättråd på hemsidan innehåller massa härliga miljötips är ju bara helt toppen!
Al

Jag är en hejare på att loppa kläder både på fysiska loppisar och på loppisar online. Typ i facebookgrupper. Att vi låg hemma magsjuka förra veckan gjorde min plånbok tunnare men Lykkes sommargarderob tjockre. Spana in dessa från Me and I, alla 3 för ungefär 100 kr. Det är vad jag kallar ett bra fynd! Me and I har kläder i härliga mönster och färger som Lykke verkligen gillar.
 
 Imorgon ska Lykke på kalas, vad passar väl bättre då än nya dinotröjan och hemsydda snyggbrallorna från Krutrutsmorsa (@ instagram)?